Λουιζάο: Δεν άξιζε να κερδίσει η Τσέλσι

14:53 3/4/2012 - Πηγή: AEK365

Στο "Στάμφορντ Μπριτζ", η Μπενφίκα καλείται να ανατρέψει το 1-0 του πρώτου αγώνα κόντρα στην Τσέλσι και να προκριθεί εκείνη στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Λουιζάο να υποστηρίζει πως η αγγλική ομάδα δεν άξιζε να κερδίσει στο "Ντα Λουζ".

Σε δηλώσεις του ο αρχηγός της Μπενφίκα τόνισε: "Το παιχνίδι στην Λισαβόνα μας άφησε μια πικρή γεύση, γιατί η Τσέλσι δεν άξιζε να κερδίσει και αυτό αποδεικνύει πως η ομάδα που παίζει καλύτερα δεν κερδίζει πάντα. Ήμασταν καλύτεροι και η ήττα μας δεν ταιριάζει με την εικόνα που παρουσιάσαμε στο γήπεδο".

Όσο για τον επαναληπτικό του Λονδίνου, ο Βραζιλιάνος στόπερ δήλωσε: "Στο Λονδίνο πρέπει να είμαστε δυνατοί στην άμυνα, να ελέγχουμε την μπάλα και να έχουμε περισσότερη τύχη στην επίθεση. Το κλειδί για την πρόκριση είναι να πετύχουμε πρώτοι γκολ. Αν προηγηθούμε 1-0, τα νεύρα στο Στάμφορντ Μπριτζ θα είναι τεντωμένα και αυτό θα είναι θετικό για εμάς. Είμαστε υπερήφανοι που φτάσαμε μέχρι εδώ. Το παιχνίδι για εμάς είναι ένας αληθινός τελικός και θα το αντιμετωπίσουμε με μεγάλη σοβαρότητα".

Keywords
Τυχαία Θέματα