Λουίς Σουάρες: Σπίτι μου η Λίβερπουλ

14:34 5/11/2013 - Πηγή: AEK365

Το καλοκαίρι ο Λουίς Σουάρες βρέθηκε ένα βήμα πριν την έξοδο από την Λίβερπουλ αλλά τελικά παρέμεινε στο "Άνφιλντ" και πλέον υπογραμμίζει πως η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ είναι το σπίτι του.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε, ο Ουρουγουανός επιθετικός αναφερόμενος στα όσα συνέβησαν το καλοκαίρι τόνισε: "Όταν είχα αποκοπεί από την ομάδα, οι συμπαίκτες μου, μου έλεγαν πως δεν τους αρέσει

αυτό και πως με θέλουν πίσω μαζί με το υπολοιπο γκρουπ. Τώρα νιώθω ότι με υποστηρίζουν και το εκτιμώ πολύ αυτό. Η στήριξη από τους οπαδούς είναι το ίδιο σημαντική.
Νιώθω κομμάτι της Λίβερπουλ. Είναι το σπίτι μου. Νιώθω άνετα και είμαι χαρούμενος εδώ. Δουλεύω σκληρά για την Λίβερπουλ και πάντα θα είμαι ευγνώμων στο σύλλογο και στους συμπαίκτες μου".
Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης ο Λουίς Σουάρες υπογράμμισε πως "δεν ξέρω τίποτα για το ενδιαφέρον της Ρεάλ. Είμαι χαρούμενος στην Λίβερπουλ" ενώ για το γεγονός πως είναι υποψήφιος για την Χρυσή Μπάλα είπε: "Νιώθω πολύ περήφανος που βρίσκομαι στην λίστα για την Χρυσή Μπάλα, αλλά αν είχα να επιλέξω θα το έκανα ανάμεσα στον Μέσι, τον Ρονάλντο και τον Ριμπερί".
Όσο για την πορεία της Λίβερπουλ στηνε φετινή Premier League, ο Ουρουγουανός επιθετικός τόνισε: "Οι προσδοκίες είναι τεράστιες, η σεζόν ξεκίνησε καλά με πάθος και ελπίδα. Δεν αγωνιζόμαστε στα ευρωπαϊκά κύπελλα, κάτι που μας επιτρέπει να συγκεντρωθούμε 100% στο πρωτάθλημα. Η Premier League είναι πιο σκληρή την φετινή σεζόν και όλα μπορούν να γίνουν".

Keywords
Τυχαία Θέματα