Σφακιανάκης: Στο τέλος θα δούμε πού έχουμε φτάσει

13:33 5/11/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Παναιτωλικός έχει καταφέρει να πάρει θετικά αποτελέσματα στα ματς με τις τρεις πρώτες ομάδες της βαθμολογίας, ΟΣΦΠ, ΠΑΟΚ και Ατρόμητο, με τον Στέλιο Σφακιανάκη να υπογραμμίζει πως η ομάδα του Αγρινίου κοιτάζει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα κάνει το... ταμείο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο έμπειρος μέσος του Παναιτωλικού, Στέλιος Σφακιανάκης, στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6
-Για την καριέρα του: «Να είμαστε καλά στην υγεία μας. Όσο δεν βαριέμαι

να πηγαίνω στο γήπεδο και όσο νιώθω την ανάγκη να πηγαίνω στο γήπεδο θα συνεχίσω να παίζω. Σίγουρα η επιβάρυνση που υπάρχει στη θέση της μεσαίας γραμμής είναι τεράστιας, όμως λόγω της ζωής που κάνω δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα».
-Για την πορεία του Παναιτωλικού: «Έχουμε πάρει πολύ καλά αποτελέσματα με Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Ατρόμητο. Δεν κοιτάμε κάτι συγκεκριμένο. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και να τελειώνουμε το συντομότερο δυνατόν με την παραμονή. Χρειάζεται να σταθεροποιηθούμε στη θέση που βρισκόμαστε και στο τέλος θα δούμε που έχουμε φτάσει».
-Για τη δυσκολότερη ομάδα από τις τρεις «μεγάλες»: «Και με τις τρεις ομάδες είχαμε σταθεί πάρα πολύ καλά και δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον αντίπαλο. Το θέμα ήταν πως εμείς σταθήκαμε πάρα πολύ καλό και πιστεύω πως θα γίνει ένα πολύ καλό ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. Απλώς ο Ολυμπιακός έχει καλύτερες μονάδες, οι οποίοι μπορούν να κάνουν τη διαφορά σε ένα ματς».
-Για τις διαφορές ανάμεσα σε Football League με τη Super League: «Για να είμαι ειλικρινής η περσινή Football League ήταν φοβερό πρωτάθλημα. Μου έχουν πει και άλλοι πως ήταν το καλύτερο πρωτάθλημα. Φέτος το επίπεδο της Σούπερ Λίγκας είναι πιο πεσμένο και δεν είναι σε καμία περίπτωση όπως το άφησα πριν από δύο χρόνια. Το μόνο θετικό είναι ότι μπαίνουν αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές και μακάρι να βγει κάτι από αυτό».
-Για τους Μπρακάλι, Γκάλο και Γοδόι: «Είναι τρεις πάρα πολύ καλοί ποδοσφαιριστές. Μας έχουν βοηθήσει πάρα πολύ. Αν συνεχίσουν έτσι, θα κάνουν το βήμα παραπάνω στην καριέρα του. Μακάρι να συνεχίσουν και οι τρεις στο ίδιο επίπεδο. Μου έκανε φοβερή εντύπωση πγως άφησαν την Πορτογαλία για να έρθουν στο Αγρίνιο. Ας ελπίσουμε ότι θα μείνουν πολλά χρόνια στον Παναιτωλικό».
-Για την παρουσία αρκετών έμπειρων παικτών: «Το μυστικό είναι στην προπόνηση, όμως υπάρχουν αρκετοί παράγοντες που δείχνουν πως η ηλικία δεν παίζει κανέναν ρόλο. Η θέληση να παίξουμε ποδόσφαιρο είναι πολύ μεγάλη, όπως επίσης και ο χαρακτήρας. Μπορεί κάποιος να φτάσει στα 30 και να πει πως βαριέται. Εκείνο που θέλω είναι να κάνω χαρούμενους τους ανθρώπους της ομάδας. Όταν δεν με ευχαριστεί αυτό που κάνω, τότε θα σταματήσω τη δουλειά».
-Για τον Μιχάλη Μπακάκη: «Έχει τα χαρακτηριστικά να παίξει ως αμυντικός και ως χαφ. Με δουλειά, όμως, θα κάνει μεγάλη καριέρα. Δεν έχει σημασία η θέση του. Πρέπει να έχει χαμηλά το κεφάλι του. Χρειάζεται υπομονή και επιμονή».

Keywords
Τυχαία Θέματα