Λόρενς: Τίτλος και Τσάμπιονς Λιγκ

10:43 18/9/2012 - Πηγή: AEK365

Μετά από ένα διάστημα παρουσίας στον ΠΑΟΚ, ο Λίαμ Λόρενς κατάφερε, όπως λέει, να αντιληφθεί το πόσο μεγάλη ομάδα είναι ο σύλλογος στον οποίο βρίσκεται από το καλοκαίρι με τον Ιρλανδό μεσοεπιθετικό να μην κρύβει πως θα ήθελε να κατακτήσει έναν τίτλο με τον ΠΑΟΚ αλλά και να συμμετάσχει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Όσο για τον κόσμο της ομάδας, υπογράμμισε πως...

βράζει το αίμα τους.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Λίαμ Λόρενς στην εφημερίδα "ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ"
- Για τη νίκη επί του Αστέρα και το γκολ που σημείωσε «Η νίκη είναι νίκη και αυτό μετράει στο τέλος. Είναι σημαντικό ακόμη και όταν κάποιες φορές δεν παίζεις τόσο καλά να μπορείς να κερδίζεις. Υπάρχουν ματς που μπορεί να παίξουμε καλά, αλλά να μην κερδίσουμε, αλλά σε αυτήν την περίπτωση κρατάμε τη νίκη. Ήταν σημαντικό το γκολ που σημείωσα, καθώς με αυτό ξεκίνησε η αντεπίθεση στο ματς και τελικά φτάσαμε στη νίκη. Εγώ θέλω να βοηθάω με κάθε τρόπο. Με γκολ, με ασίστ και ό,τι άλλο μπορώ να κάνω...».
- Για τις εντυπώσεις του μετά από ένα μήνα παρουσίας στον ΠΑΟΚ «Ερχόμενος στον ΠΑΟΚ ήξερα ότι έχει φανατικούς και παθιασμένους οπαδούς και ότι η πόλη ζει και αναπνέει με την ομάδα. Αυτό που δεν είχα αντιληφθεί είναι πόσο μεγάλη ομάδα είναι ο ΠΑΟΚ. Ήξερα ότι είναι μία από τις 3-4 μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας, αλλά μάλλον δεν είχα καταλάβει πόσο μεγάλη ομάδα είναι. Και γι' αυτό όλοι οι παίκτες προσπαθούμε να δίνουμε πάντα ό,τι καλύτερο μπορούμε για τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο. Είναι μεγαλύτερη ομάδα απ' ότι πίστευα, αυτό είναι γεγονός. Στην Αγγλία ξέρουμε τις καλές ελληνικές ομάδες και ο ΠΑΟΚ είναι μέσα σε αυτές Αυτό δεν είναι είδηση... Αλλά μέχρι να έρθω στη Θεσσαλονίκη δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο μεγάλη ομάδα είναι ο ΠΑΟΚ και πόσο μεγάλες προσδοκίες υπάρχουν».
- Για τις φιλοδοξίες του στον ΠΑΟΚ «Φέτος θέλουμε να κερδίσουμε κάποιον τίτλο. Μεγάλος στόχος είναι να βρεθούμε και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Εμείς θα παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο μέχρι το τέλος της σεζόν».
- Για το πώς πήρε την απόφαση να αφήσει το αγγλικό ποδόσφαιρο και να έρθει στην Ελλάδα «Όταν η προηγούμενη ομάδα μου, η Πόρτσμουθ υποβιβάστηκε από την Τσάμπιονσιπ, με ενημέρωσαν ότι δεν μπορεί ο σύλλογος να αντέξει το συμβόλαιο μου. Χάρισα κάποια χρήματα και έμεινα ελεύθερος. Υπήρξαν προτάσεις για μένα από άλλες αγγλικές ομάδες, αλλά δεν κάλυπταν τη φιλοδοξία μου. Τότε κάποιος από τον ΠΑΟΚ τηλεφώνησε στον μάνατζέρ μου. Του μετέφερε μία πρόταση και του τόνισε ότι τα χρονικά περιθώρια ήταν στενά για να προλάβει η ομάδα να με δηλώσει για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Δεν το σκέφτηκα και πολύ. Είπα στον μάνατζέρ μου "πάμε στην Ελλάδα να κλείσουμε! Του είπα πάμε (σ.σ.: το επανέλαβε στα ελληνικά!) και έτσι ήρθαμε στη Θεσσαλονίκη, είχα την πρώτη γνωριμία με την ομάδα και έκλεισα. Αποφάσισα να έρθω στον ΠΑΟΚ μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες. Κι όταν είδα την πόλη, μίλησα με τον προπονητή και τους ανθρώπους της ομάδας. Τελικά ήταν μία εύκολη απόφαση για μένα».
- Για το ποιοι παίκτες του ΠΑΟΚ μπορούν να παίξο

Keywords
Τυχαία Θέματα