Λίπι: Φυσιολογική η εκκίνηση της Γιουβέντους

10:33 18/9/2012 - Πηγή: AEK365

Γιουβέντους, Νάπολι, Λάτσιο και Σαμπντόρια είναι οι τέσσερις ομάδες που έχουν το απόλυτο σε βαθμούς μετά από τρεις αγωνιστικές στην Serie A με τον Μαρσέλο Λίπι να υποστηρίζει πως η εκκίνηση της πρωταθλήτριας Ιταλίας είναι φυσιολογική ενώ είχε έναν καλό λόγο να πει και για τις υπόλοιπες τρεις ομάδες της κορυφής.

Σε δηλώσεις του σε αθλητική εκπομπή της Ιταλίας, ο έμπειρος τεχνικός τόνισε: "Η Γιουβέντους έχει πολύ καλούς παίκτες και έναν διαβασμένο προπονητή.

Είναι φυσιολογική η εκκίνηση που έκανε. Αυτό που πρέπει να προσέξει είναι να πάει καλά στην Ευρώπη, γιατί αυτό θα της δώσει αυτοπεποίθηση και θα την δυναμώσει ακόμα περισσότερο".
Στην συνέχεια ο Λίπι μίλησε για
Την Νάπολι: "Η ομάδα χτίζεται εδώ και χρόνια από έναν προπονητή ικανότατο και μια διοίκηση με όραμα. Όλες οι κινήσεις της είναι σοφές".
Την Λάτσιο και την Ρόμα: "Η Λάτσιο δείχνει ήδη πως έχει δουλευτεί από έναν καλό προπονητή. Η Ρόμα θα έχει σκαμπανεβάσματα λόγω του στυλ παιχνιδιού του Ζέμαν. Και οι δυο πάντως θα είναι δύσκολοι αντίπαλοι για όλους".
Τις ομάδες του Μιλάνου: "Η Ίντερ έχει σπουδαίους παίκτες και αν καταφέρει να ξεπεράσει τα ταμπού του Σαν Σίρο θα πρωταγωνιστήσει. Η Μίλαν αντιμετωπίζει φυσιολογικά προβλήματα, αφού έχασε σημαντικούς παίκτες. Θα βρει τον δρόμο της όμως γιατί έχει έμπειρους παράγοντες που αγαπούν την ομάδα".
Την Σαμπντόρια: "Ο Τσίρο Φεράρα αξίζει συγχαρητήρια για την δουλειά που έχει κάνει".

Keywords
Τυχαία Θέματα