Λοπετέγκι: Κάναμε σπουδαία πορεία

07:51 22/4/2015 - Πηγή: AEK365

Η Πόρτο δεν κατάφερε να υπερασπιστεί το 3-1 του πρώτου αγώνα, γνώρισε τη συντριβή, 6-1, από τη Μπάγερν Μονάχου και ο Γιουλέν Λοπετέγκι δεν έκρυψε τη στεναχώρια του για τον αποκλεισμό, αλλά σημείωσε πως η ομάδα του έκανε εξαιρετική πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Σε δηλώσεις του ο Ισπανός τεχνικός της Πόρτο τόνισε: "Μας έλειψαν τρεις σημαντικοί παίκτες (σ.σ. Ντανίλο, Άλεξ Σάντρο και Τέγιο), αλλά αυτό δεν δικαιολογεί τα πάντα. Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα το παιχνίδι κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου που είναι πολύ δυνατή στην επίθεση, τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο, ειδικά όταν

παίζει και στην έδρα της. Στο πρώτο ημίχρονο καθάρισαν το ματς και την πρόκριση στην επόμενη φάση. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν κάπως καλύτεροι, κρατήσαμε περισσότερο τη μπάλα, κάτι που δεν μπορούσαμε να κάνουμε στο πρώτο μέρος. Όταν αυτό συμβαίνει, πάντα θα τιμωρηθείς".
Τέλος, ο Λοπετέγκι δήλωσε: "Κόντρα σε μια ομάδα όπως η Μπάγερν Μονάχου πρέπει να είσαι στα καλύτερά σου σε όλα τα 90 λεπτά και δεν καταφέραμε να το κάνουμε. Συγχαρητήρια στην Μπάγερν Μονάχου. Είμαστε στεναχωρημένοι, αλλά κάναμε μια εξαιρετική πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ. Σε 11 παιχνίδια, ήταν η μοναδική μας ήττα".

Keywords
Τυχαία Θέματα