Αστρική Μπάγερν…

23:43 21/4/2015 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE-ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ-ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΣ

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ-ΠΟΡΤΟ: 6-1 (1-3)
Γήπεδο: Allianz Arena

Αμάν μια Μπάγερν... Οι Βαυαροί είχαν εξ αρχής δύσκολο έργο κόντρα στην Πόρτο που είχε κερδίσει με 3-1 στο πρώτο ματς, ωστόσο έπαιξαν απίστευτο ποδόσφαιρο και διέλυσαν τους «δράκους» με 6-1. Έτσι το συγκρότημα του Γκουαρντιόλα, τσέκαρε εισιτήριο στα ημιτελικά και βάζει πλώρη για τον τίτλο.

Η Μπάγερν πίεσε από την αρχή και στο 10ο λεπτό έχασε τεράστια διπλή ευκαιρία. Αρχικά ο Φαμπιάνο είπε όχι σε πλασέ του Μίλερ

και στη συνέχεια ο Λεβαντόφσκι σημάδεψε το δοκάρι της Πόρτο. Όμως στο 14ο λεπτό οι Βαυαροί έφτασαν στο γκολ. Ο Μπερνάτ έβγαλε από αριστερά τη σέντρα και ο Τιάγκο με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι άνοιξε το σκορ για την Μπάγερν. Οι Βαυαρί ήταν καταιγιστικοί και στο 21ο λεπτό έφτασαν και σε 2ο γκολ. Ο Αλόνσο έβγαλε από δεξιά την κεφαλιά, ο Μπαντστούμπερ έπιασε την πρώτη κεφαλιά και ο Μπόατενγκ με δεύτερη κεφαλιά έκανε το 2-0. Η ομάδα του Γκουαρντιόλα ήταν καταιγιστική και στο 27' πέτυχε και το 3-0. Ο Λαμ έκανε από δεξιά το γύρισμα, ο Μίλερ βρήκε με τη μία τον Λεβαντόφσκι που με κοντινή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των «δράκων». Η Πόρτο τα είχε χαμένα και ως φυσικό επακόλουθο δέχτηκε κι άλλο γκολ στο 36ο λεπτό. Ο Μίλερ έκανε το σουτ από πολύ μακριά, η μπάλα άλλαξε πορεία στον Μάρτινς Ίντι, μπέρδεψε τον Φαμπιάνο και κατέληξε στα δίχτυα και στο 40', ο Μίλερ έκανε από δεξιά το γύρισμα και ο Λεβαντόφσκι σαν σε προπόνηση έγραψε το 5-0 με πλασέ.

Στο 46ο λεπτό, ο Γκέτσε έπιασε το σουτ στην κίνηση με την μπάλα να περνά μόλις άουτ, ενώ στο 58' το φάουλ του Τσάμπι Αλόνσο πέρασε μόλις άουτ. Στο 64ο λεπτό η κεφαλιά του Μπαντστούμπερ δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 74' ο Ερέρα έβγαλε τη σέντρα και ο Μαρτίνες (ίσως από θέση οφσάιντ) με κεφαλιά μείωσε σε 5-1. Τρία λεπτά αργότερα, ο Μαρτίνες έκανε όμορφη κίνηση έξω από την περιοχή και σούταρε διαγώνια, με την μπάλα να περνά μόλις άουτ, όπως άουτ πέρασε και το πλασέ του Λεβαντόφσκι στο 79'. Στο 87ο λεπτό η Πόρτο έμεινε με δέκα παίκτες καθώς ο Μαρκάνο είδε τη 2η κίτρινη κάρτα και στο επόμενο λεπτό ο Αλόνσο με πανέμορφη εκτέλεση φάουλ έκανε το 6-1. Στις καθυστερήσεις, ο Βίζερ έκανε από δεξιά το γύρισμα, ο Λεβαντόφκσι έβαλε από κοντά την προβολή αλλά ο Καζεμίρο έδιωξε. Στην επαναφορά ο Ρόντε σούταρε με τον Καζεμίρο να διώχνει εκ νέου.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Ραφίνια (72' Ρόντε), Μπόατενγκ, Μπερνάτ, Λαμ, Μπαντστούμπερ, Αλόνσο, Τιάγκο Αλκάνταρα (90' Ντάντε), Γκέτσε (86' Βάιζερ), Λεβαντόφσκι, Μίλερ

ΠΟΡΤΟ: Φαμπιάνο, Μάρτινς Ίντι, Μαϊκόν, Μαρκάνο, Ρέγιες (33' Ρικάρντο), Καζεμίρο, Ερέρα, Μπραχίμι (67' Εβάνδρο), Όλιβερ Τόρες, Κουαρέσμα (46' Νέβες), Μαρτίνες.

Keywords
Τυχαία Θέματα