Λοπετέγκι: Είμαστε ακόμα στα μισά της διαδρομής

08:21 16/4/2015 - Πηγή: AEK365

Η Πόρτο απέκτησε σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης μετά το 3-1 επί της Μπάγερν Μονάχου με τον Ζουλιέν Λοπετέγκι να υποστηρίζει πως ακόμα οι δυο ομάδες είναι στα μισά της διαδρομής και πως το παιχνίδι στο Μόναχο θα είναι διαφορετικό.
Σε δηλώσεις του, μετά τον πρώτο προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στο "Ντραγκάο", ο προπονητής της Πόρτο τόνισε: "Παίζοντας απέναντι στη Μπάγερν Μονάχου είναι πάντα δύσκολο, αλλά κάναμε εξαιρετική εκκίνηση στον αγώνα, κόντρα στην καλύτερη ομάδα του κόσμου, σε επίπεδο κατοχής. Στο πρώτο ημίχρονο, ίσως, θα έπρεπε να κρατήσουμε περισσότερο την μπάλα,

αλλά το διορθώσαμε στο δεύτερο. Ο Τζάκσον Μαρτίνες ήταν σε καλή κατάσταση την Τρίτη και αποφασίσαμε να πάρουμε το ρίσκο. Το παιχνίδι στο Μόναχο θα είναι διαφορετικό και δεν μπορούμε να υπολογίζουμε σε δυο σημαντικούς παίκτες, τον Ντανίλο και τον Άλεξ Σάντρο, οπότε θα πρέπει να βρούμε τις λύσεις σε αυτά τα προβλήματα".
Για τη ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας, ο Λοπετέγκι δήλωσε: "Θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι. Είμαστε ακόμα στα μισά της διαδρομής απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες στην ιστορία της Μπάγερν. Ήμασταν εξαιρετικοί σήμερα και θέλω να συγχαρώ τους παίκτες. Η ομάδα έχει πολλές φιλοδοξίες".

Keywords
Τυχαία Θέματα