Μπλαν: Έπρεπε να παίξουμε στο 100%

08:09 16/4/2015 - Πηγή: AEK365

Στο "Παρκ Ντε Πρενς", η Παρί Σεν Ζερμέν έχασε 3-1 από τη Μπαρτσελόνα και οι πιθανότητες πρόκρισής της στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ μειώθηκαν στο ελάχιστο με τον Λοράν Μπλαν να υποστηρίζει πως για να νικούσε η Παρί θα έπρεπε να παίξει στο 100%, κάτι που, όπως είπε, δεν έγινε.
Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο Γάλλος τεχνικός της Παρί Σεν Ζερμέν, Λοράν Μπλαν, τόνισε: "Η Μπαρτσελόνα ήταν εξαιρετική, ξέραμε την αξία

της, αφού πρόκειται για μια από τις κορυφαίες ομάδες του κόσμου. Για να τη νικούσαμε, θα έπρεπε να παίζαμε στο 100% και αυτό δεν συνέβη. Οι παίκτες μου έδωσαν τα πάντα, δεν έχω παράπονο, αλλά στο τέλος ήταν απογοητευμένοι γιατί ένιωθαν πως μπορούσαν να πετύχουν περισσότερα. Όταν είδα τον Τιάγκο Σίλβα να αποχωρεί τραυματίας, ήξερα πως θα είχαμε πρόβλημα. Δεν έχει νόημα να σκεφτόμαστε τι θα συνέβαινε αν ήμασταν πλήρεις. Στον επαναληπτικό θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε μια καλύτερη εικόνα και ελπίζουμε να τα καταφέρουμε, αφού θα έχουμε περισσότερους παίκτες διαθέσιμους".

Keywords
Τυχαία Θέματα