Κοιτάει κι άλλους φορ η ΑΕΚ

17:49 25/6/2013 - Πηγή: AEK365

Όπως έγινε γνωστό χθες ο Τζακ Τάιπ είναι μία περίπτωση επιθετικού που εξετάζουν στην ΑΕΚ, με τον Ολλανδό γκολτζή να μην αφήνει αδιάφορους τους ανθρώπους της Ένωσης. Πρόκειται για έναν παίκτη με εμπειρία, προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν στην οποία πέτυχε 27 γκολ και τα χαρακτηριστικά του ταιριάζουν στο στυλ του επιθετικού που ψάχνει η ΑΕΚ.

Ωστόσο οι Κιτρινόμαυροι έχουν κι άλλα ονόματα επιθετικών στην λίστα τους, πάλι από το εξωτερικό, με κάποιες περιπτώσεις μάλιστα να θεωρούνται πιο δελεαστικές σε σχέση με τον Τάιπ. Μιλάμε για ποδοσφαιριστές μικρότερης ηλικίας, που θα μπορέσει η ΑΕΚ να βασιστεί πάνω τους όχι μόνο για 2 χρόνια, αλλά και τις σεζόν που θα ακολουθήσουν και στις οποίες ο στόχος θα είναι το πρωτάθλημα.

Άλλωστε ο Νίκος Λυμπερόπουλος έχει μια μεγάλη λίστα με ονόματα, την οποία έχει «δουλέψει» εδώ και καιρό και έχει ήδη κάνει τις προτάσεις του προς τους Μπάγεβιτς και Δέλλα, που είναι και εκείνοι που παίρνουν τις τελικές αποφάσεις. Το γεγονός λοιπόν πως στην ΑΕΚ εξετάζουν κι άλλες περιπτώσεις επιθετικών, ενδέχεται να καθυστερήσει μια επίσημη πρόταση της Ένωσης προς τον Τάιπ και οι άνθρωποι του Δικεφάλου να περιμένουν να δουν πως θα προχωρήσουν οι υποθέσεις άλλων παικτών που εξετάζονται, προτού κινηθούν επίσημα για την απόκτηση του 30χρονου Ολλανδού.

Keywords
Τυχαία Θέματα