Λήξαν το θέμα Αχαρναϊκού - Μανωλά

23:34 4/3/2014 - Πηγή: AEK365

Με ανακοίνωση της η διοίκηση του Αχαρναϊκού διευκρινίζει πως η ένταση που υπήρξε με τον γιο του Στέλιου Μανωλά που αγωνίζεται στα Χανιά ήταν εντός του αγώνα και το θέμα θεωρείται λήξαν. Αναλυτικά η ανακοίνωση: Μετά τον αγώνα Αχαρναϊκός - ΑΟ Χανίων ακούστηκαν και γράφτηκαν πολλά σχετικά με τον ποδοσφαιριστή των Χανίων κ. Μανωλά.
Διευκρινίζουμε προς κάθε κατεύθυνση πως τόσο η Διοίκηση της ΠΑΕ Αχαρναϊκός, όσο και οι παίκτες της ομάδας δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα με τον ποδοσφαιριστή, τονίζοντας πως

η ένταση εντός του αγωνιστικού χώρου είναι απολύτως δικαιολογημένη και δεν σημαίνει πως μεταφέρεται στην προσωπική ζωή. Αντιθέτως οι σχέσεις του Αχαρναϊκού με τον κ. Μανωλά είναι άριστες, ενώ ξεκαθαρίζουμε πως ουδέποτε συνέβησαν μετά την λήξη του αγώνα έκτροπα, τσακωμοί, λογομαχίες μεταξύ των δύο πλευρών. Η φιλοξενία της ομάδας μας απέναντι στα Χανιά, άλλωστε επικροτήθηκε και από τον προπονητή της ομάδας κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου.
Διαψεύδουμε τις φήμες περί σύγκρουσης Αχαρναϊκού - Μανωλά, καθώς επίσης και δημοσιεύματα που αναφέρουν πως η Διοίκηση του Αχαρναϊκού εξέδωσε ανακοινώσεις που σπιλώνουν την υπόληψη του κ. Μανωλά.
Τέλος, ευχόμαστε ολόψυχα σ' αυτό το νέο και ταλαντούχο ποδοσφαιριστή καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν κάνει!

Keywords
Τυχαία Θέματα