Λίνεν: Όλα εξαρτώνται από εμάς

22:00 30/3/2013 - Πηγή: AEK365

Ομιλία είχε μετά το δείπνο στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή της ΑΕΚ, καθώς ο Έβαλντ Λίνεν συγκέντρωσε τους ποδοσφαιριστές του και τους μίλησε ενόψει του αγώνα με τον Λεβαδειακό. Ο Γερμανός τεχνικός τόνισε στους παίκτες του πως πρέπει να παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι, να παίξουν σαν ομάδα και να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία που τους παρουσιάζεται μετά το ισόπαλο ματς στο «Βικελίδης», να απομακρυνθούν κι άλλο από την επικίνδυνη ζώνη. Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Λίνεν όλα εξαρτώνται

από αυτούς και αν κάνουν όσα έχουν πει μέσα στην εβδομάδα, θα πάρουν κάτι θετικό από το παιχνίδι.
«Το σημερινό αποτέλεσμα του Άρη με τον Πανθρακικό μας βοήθησε, καθώς οι δύο ομάδες πήραν από έναν βαθμό και παρέμειναν κάτω από εμάς στην βαθμολογία. Έχουμε μια ευκαιρία αύριο να απομακρυνθούμε κι άλλο από την επικίνδυνη ζώνη και αν παρουσιαστούμε όπως πρέπει, είμαστε συγκεντρωμένοι και παίξουμε σαν ομάδα, μπορούμε να τα καταφέρουμε. Όλα εξαρτώνται από εμάς και θέλω να το έχετε αυτό στο μυαλό σας. Να κοιτάμε πως θα πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε και να μην μας απασχολεί τι κάνουν οι άλλες ομάδες. Αν κάνουμε όσα έχουμε πει και παρουσιάσουμε την εικόνα που είχαμε στις τελευταίες προπονήσεις, μπορούμε να πάρουμε κάτι θετικό και να είμαστε καλά», ήταν τα πρώτα λόγια του Λίνεν.
Στη συνέχεια ο τεχνικός της ΑΕΚ αναφέρθηκε και σε κάποιους από τους παίκτες που δεν παίρνουν τελευταία χρόνο συμμετοχής, λέγοντάς τους τα εξής: «Κάποιοι ίσως είστε δυσαρεστημένοι επειδή δεν παίζετε τελευταία αλλά δεν θέλω να απογοητεύεστε. Θέλω να συνεχίσετε να δουλεύετε και να ξέρετε πως θα πάρετε την ευκαιρία σας. Είμαστε όλοι μια ομάδα και έτσι πρέπει να λειτουργούμε. Στα παιχνίδια που απομένουν θα έχουμε απουσίες και σας χρειάζομαι έτοιμους όλους». Επίσης, ο Γερμανός τεχνικός αναφέρθηκε στο γεγονός ότι κάποιοι παίκτες αντιμετώπισαν προβλήματα μέσα στην εβδομάδα (Κορδέρο, Ρίκκα, Φούντας, Τσουμάγκας) και τόνισε ότι: «Πρέπει όλοι να δείξουν υπευθυνότητα. Όσοι ξεκινήσουν το ματς πρέπει να είναι 100% έτοιμοι. Όχι να μπουν μέσα και μετά από λίγα λεπτά να πουν ότι δεν μπορούν. Μη χάσουμε αλλαγές χωρίς λόγο».

Keywords
Τυχαία Θέματα