Λίνεν: Από σήμερα σκεφτόμαστε μόνο τον Λεβαδειακό

16:57 26/3/2013 - Πηγή: AEK365

Την πρώτη του ομιλία προς τους παίκτες του ενόψει Λεβαδειακού έκανε σήμερα ο Έβαλντ Λίνεν, με τον Γερμανό τεχνικό να τονίζει στους ποδοσφαιριστές του πως το διήμερο ρεπό επέτρεψε σε όλους να χαλαρώσουν, να «γεμίσουν μπαταρίες» και να ξεκουραστούν, ωστόσο πρέπει από σήμερα κιόλας άπαντες να στρωθούν στην δουλειά και να προετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα για το πολύ δύσκολο ματς με τον Λεβαδειακό. Ο Λίνεν είπε στους ποδοσφαιριστές του πως ο αγώνας που έρχεται είναι καθοριστικός για να απομακρύνουν μια και καλή τον εφιάλτη του υποβιβασμού,

λέγοντάς τους πως θα πρέπει να παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, καθώς θα έχουν απέναντί τους μια ομάδα που στην έδρα της είναι πολύ επικίνδυνη.

«Περάσαμε ένα διήμερο όπου είχαμε την ευκαιρία να ξεκουραστούμε και να χαλαρώσουμε και νομίζω μας έκανε καλό σε όλους. Από σήμερα ωστόσο σκεφτόμαστε μόνο τον Λεβαδειακό και το πώς θα προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και χρειαζόμαστε τη νίκη για να απομακρυνθούμε οριστικά από τις τελευταίες θέσεις. Είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα, ειδικά στην έδρα της, και θέλω να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό για να πετύχουμε τον στόχο μας», ήταν τα λόγια του Γερμανού τεχνικού.

Keywords
Τυχαία Θέματα