Ούτε επιβεβαιώνει, ούτε διαψεύδει ο Μουρίνιο

16:39 26/3/2013 - Πηγή: AEK365

Λίγες ώρες μετά το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Daily Mirror σύμφωνα με το οποίο ο Ζοσέ Μουρίνιο συμφώνησε για τριετές συμβόλαιο με την Τσέλσι ο ίδιος ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θέλησε ούτε να επιβεβαιώσει αλλά ούτε και να διαψεύσει το δημοσίευμα.
Ο Μουρίνιο βρίσκεται αυτές τις μέρες στο Λονδίνο και μιλώντας στο SkySports τόνισε: "Κάθε φορά που έρχομαι στο Λονδίνο και με βλέπουν να περπατάω στο δρόμο ή να κάνω ψώνια αμέσως ξεκινούν και οι φήμες πως επιστρέφω.

Η αλήθεια είναι ότι και εγώ συντηρώ τη φημολογία αυτή, καθώς καθημερινά λέω το πόσο μου αρέσει εδώ, το πόσο καλά πέρασα και το ότι θα επιστρέψω μια μέρα".
Ο Πορτογάλος τεχνικός επανέλαβε πως η Τσέλσι και η Ίντερ κατέχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά του και πως θα πρέπει να γυρίσει πίσω κάποια στιγμή αλλά ξεκαθάρισε πως αυτή την στιγμή προέχει για τον ίδιο η δουλειά του στην Ρεάλ Μαδρίτης.
Όσο για το αν βλέπει τον εαυτό του ως αντικαταστάτη του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Μουρίνιο απάντησε: "Νομίζω ότι η Γιουνάιτεντ είναι το βασίλειο του Σερ Αλεξ και θα ήθελα αυτή η δουλειά να είναι δική του για πάντα".

Keywords
Τυχαία Θέματα