Λένον: Πολλά θα εξαρτηθούν από τον Σαμαρά

11:32 6/3/2013 - Πηγή: AEK365

Απόψε στο Τορίνο, η Σέλτικ χρειάζεται ένα θαύμα για να ανατρέψει το εις βάρος της 3-0 και να προκριθεί κόντρα στην Γιουβέντους με τον Νιλ Λένον να υπογραμμίζει πως πολλά θα εξαρτηθούν από την βραδιά στην οποία θα βρεθεί ο Γιώργος Σαμαράς.

Ενόψει του αγώνα ρεβάνς για τους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ, ο προπονητής της Σέλτικ τόνισε: "Ο Σαμαράς είναι σημαντικός για το παιχνίδι μας. Πολλά θα εξαρτηθούν

από την απόδοση και την αποτελεσματικότητα του. Αν καταφέρουμε να τον τροφοδοτήσουμε σωστά, μπορούμε να ελπίσουμε στο θαύμα".
Για τις πιθανότητες που έχει η πρωταθλήτρια Σκωτίας να ανατρέψει το 0-3 της Γλασκώβης, ο Λένον δήλωσε: "Μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, οι πιθανότητες που έχουμε για να προκριθούμε είναι μόνο θεωρητικές. Αλλά δεν σας κρύβω πως έχω κάποιες ελπίδες ακόμα. Αν καταφέρναμε να πάρουμε την πρόκριση, θα μας έγραφε η ιστορία του ποδοσφαίρου. Θα ήταν εκπληκτικό να αποκλείαμε την Γιουβέντους. Για αυτό σκοπεύουμε να αξιοποιήσουμε κάθε ευκαιρία που θα μας παρουσιαστεί. Δεν θέλω να αγχώσω τους παίκτες μου. Ξέρω πως η αποστολή τους είναι δύσκολη. Αυτό που τους ζητάω είναι να παίξουν όπως ξέρουν. Αν δημιουργήσουν ευκαιρίες και καταφέρουν να αξιοποιήσουν κάποιες από αυτές, οι ελπίδες μας θα γίνουν περισσότερες. Θέλω να αποδείξουμε πως δίκαια βρισκόμαστε στην διοργάνωση".

Keywords
Τυχαία Θέματα