Λάζαρ: Όλοι μαζί ενωμένοι

09:17 28/3/2012 - Πηγή: AEK365

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το πρωτάθλημα με τον Κοστίν Λάζαρ να υποστηρίζει πως όλοι στον ΠΑΟΚ πρέπει να μείνουν ενωμένοι προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της εξασφάλισης ενός εισιτηρίου, μέσω των πλέι οφ, για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ρουμάνος μέσος στην εφημερίδα "Sportday"
- Η παρουσία στην Κέρκυρα ήταν η καλύτερή σου. Τι σημαίνει

για σένα αυτή η εμφάνιση και πού αφιερώνεις τα δυο σου γκολ;
"Το γκολ το αφιερώνω στα παιδιά μου. Δυο γιους έχω, δυο γκολ πέτυχα. Άρα από ένα στον καθένα. Όποτε έφευγα από το σπίτι για προπόνηση ή για αγώνα με ρωτούσε ο μεγάλος μου γιος , Στέφαν πότε θα βάλω κάποιο γκολ. Ε, να ήρθε η ώρα... Νιώθω πολύ καλά".
- Την πορεία του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ πώς τι βλέπεις; Θα πετύχει τον στόχο της πρωτιάς;
ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα και στοχεύουμε στην πρωτιά. Θέλω να παίξω στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ".
- Σε αυτό θα παίξει τον ρόλο του και το γεγονός ότι οι Παναθηναϊκός και ΑΕΚ αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα;
"Όλες οι ευρωπαϊκές ομάδες έχουν προβλήματα και ειδικότερα οι ελληνικές λόγω της έντονης οικονομικής κρίσης. Όμως αν εμείς είχαμε μια πιο κανονική διοίκηση (σ.σ. εννοούσε όχι διοίκηση Πρωτοδικείου, αλλά διοικητικό σχήμα με μεγαλοεπενδυτή), θα ήμασταν το πρώτο φαβορί για τον τίτλο".
- Ποιο είναι το όνειρό σου στον ΠΑΟΚ; Θέλεις έναν τίτλο;
"Δεν θέλω μόνο έναν, αλλά περισσότερους. Ό,τι μπορώ να κερδίσω, το θέλω".
- Για τη δήλωση του προπονητή σου, μετά το τέλος του αγώνα με την Κέρκυρα, έχεις να πεις κάτι, μια κι εσύ τον γνωρίζεις καλύτερα ως χαρακτήρα;
"Δεν ήξερα ότι είπε κάτι τέτοιο, απλά τον είδα μετά το παιχνίδι της Κέρκυρας αρκετά προβληματισμένο. Ελπίζω και για αυτόν και για εμάς, μιας και έχουν απομείνει 10 παιχνίδια και το πρωτάθλημα είναι στην πιο σημαντική του καμπή, να πάμε, όλοι μαζί ενωμένοι, όσο καλύτερα γίνεται. Πάντως πέρα από όλα αυτά, είναι ένας τεράστιος προπονητής, με μεγάλη εμπειρία και διεθνή καριέρα. Είναι χαρά για τον ΠΑΟΚ και για εμένα που υπάρχει στην ομάδα. Όλους μας βοηθάει πολύ, πόσω μάλλον εμένα, μια και βρήκα στην ομάδα έναν άνθρωπο που μιλάμε την ίδια γλώσσα. Μου έκανε την ζωή πιο εύκολη".

Keywords
Τυχαία Θέματα