Λαϊκό δικαστήριο στην Τούμπα, προπηλακισμοί στην αποστολή

23:59 4/2/2015 - Πηγή: AEK365

Επεισοδιακή ήταν η επιστροφή της αποστολής του ΠΑΟΚ από το Ηράκλειο στη Θεσσαλονίκη, καθώς μετά τη βαριά ήττα (3-1) από τον μισοδιαλυμένο ΟΦΗ, οι οπαδοί είχαν δώσει... ραντεβού στο γήπεδο της Τούμπας. Ενώ, λοιπόν, στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» δεν συνέβη το παραμικρό, στο γήπεδο του ΠΑΟΚ

τα πράγματα έγιναν άγρια από περίπου 300 οπαδούς που επιτέθηκαν φραστικά σε παίκτες, μέλη του προπονητικού επιτελείου και της διοίκησης, ενώ σημειώθηκαν και προπηλακισμοί.

Αρχικά οι οπαδοί ξέσπασαν σε έντονες αποδοκιμασίες και συνθήματα κατά πάντων, ενώ προκάλεσαν σοβαρές υλικές ζημιές στο αυτοκίνητο του Ρόμπερτ Μακ, ο οποίος λίγο αργότερα διαπίστωσε ότι είχε χάσει και το πορτοφόλι του.

Από εκεί και πέρα, οι δύο νέοι ξένοι ποδοσφαιριστές Κριστιάν Νομπόα και Ρικάρντο Κόστα, κοιτούσαν απορημένοι για όσα συνέβαιναν.

Ο τιμ μάνατζερ της ομάδας, Παντελής Κωνσταντινίδης, ήρθε σε σύγκρουση με οπαδούς στην προσπάθεια του να προστατέψει τους παίκτες, ενώ λεκτική επίθεση δέχθηκε και ο βοηθός του Αγγελου Αναστασιάδη, Κώστα Λαγωνίδη.

Είναι χαρακτηριστικό πως οι οπαδοί ζητούσαν από τον Κωνσταντινίδη να εμφανιστεί ο Ζήσης Βρύζας, λέγοντας: «Πού είναι ο Βρύζας; γιατί έστειλαν εσένα, εμείς αυτόν θέλουμε».

Από τους οπαδούς δεν γλίτωσαν και οι Γλύκος, Κατσικάς, οι οποίοι δέχτηκαν πολλά ειρωνικά συνθήματα τύπου «Να' τοι, Να' τοι οι πρωταθλητές».

Αξίζει να αναφερθεί πως το τσάρτερ με το οποίο επέστρεψε ο ΠΑΟΚ από το Ηράκλειο «πάρκαρε» σε ένα υπόστεγο του αεροδρομίου κι από εκεί επιβιβάστηκαν τα μέλη της ομάδας απευθείας στο πούλμαν χωρίς να βγουν από την κύρια είσοδο για το φόβο επεισοδίων.

Το πούλμαν στην πορεία του μέχρι το γήπεδο της Τούμπας συνόδευαν τρία περιπολικά και μια κλούβα της αστυνομίας, ενώ υπήρχαν δυνάμεις και στο χώρο του γηπέδου.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το κομμάτι της διοίκησης. Ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε σύσκεψη για αργά το βράδυ στο «Μakedonia Palace».

Keywords
Τυχαία Θέματα