Λάμπαρντ: Έπρεπε να κερδίσουμε

10:37 3/1/2012 - Πηγή: AEK365

Το γκολ του Φρανκ Λάμπαρντ στο 89ο λεπτό χάρισε την νίκη στην Τσέλσι επί της Γουλβς με 2-1 με τον διεθνή μεσοεπιθετικό να υποστηρίζει πως ήταν ένα παιχνίδι που η Τσέλσι έπρεπε να κερδίσει μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο Λάμπαρντ τόνισε: "Ήταν ένα σημαντικό γκολ για εμάς. Νομίζω ότι ήταν εμφανές αυτό από τους πανηγυρισμούς μας στο τέλος. Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο

έπρεπε να νικήσουμε και όταν ισοφαριστήκαμε νιώθεις συναισθήματα ότι βουλιάζεις μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα. Ευτυχώς ήρθε η νίκη που θα μας πάει με καλή ψυχολογία στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι και θα χαροποιήσει τους οπαδούς μας που ήρθαν εδώ".

Όσο για την προσωπική του απόδοση, ο Λάμπαρντ δήλωσε: "Πάντα έλεγα ότι είμαι στα καλύτερα μου όταν αγωνίζομαι συχνά. Όταν παίζεις 90 λεπτά αλλάζεις ψυχολογία και ανεβαίνεις επίπεδο. Σε κάνει να θες να τα δώσεις όλα στο τέλος και να πετύχεις το γκολ της νίκης. Είμαι ευχαριστημένος και ελπίζω να συνεχίσω να συνεισφέρω το ίδιο".

Keywords
Τυχαία Θέματα