Κρόιφ: Πολλοί υποτιμούν την αξία της Ρεάλ

15:42 4/9/2012 - Πηγή: AEK365

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Γιόχαν Κρόιφ έχει κάνει καυστικά σχόλια για την Ρεάλ Μαδρίτης προκαλώντας την αντίδραση του Ζοσέ Μουρίνιο ωστόσο αυτή την φορά ο παλαίμαχος άσος της Μπαρτσελόνα μίλησε με θετικά λόγια για την πρωταθλήτρια Ισπανίας σημειώνοντας πως είναι κάτοχος του τίτλου παρότι κάποιοι, όπως είπε, υποτιμούν την αξία της.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "AS", ο Γιόχαν Κρόιφ ρωτήθηκε για την κριτική που ασκείται στην Ρεάλ Μαδρίτης και απάντησε: "Δεν καταλαβαίνω γιατί όλοι είναι τόσο σκληροί με την Ρεάλ.

Θεωρώ πως υπάρχει έλλειψη σεβασμού για το ρόστερ της ομάδας, αλλά και για την δουλειά του Μουρίνιο. Έχω την αίσθηση πως πολλοί υποτιμούν την αξία της Ρεάλ. Σε όλους αυτούς έχω να θυμίσω πως οι Μαδριλένοι είναι οι κάτοχοι του τίτλου".
Όσο για την μάχη του τίτλου με την Μπαρτσελόνα να είναι ήδη μπροστά από την Ρεάλ Μαδρίτης πέντε βαθμούς, ο Κρόιφ δήλωσε: "Μετά την διακοπή θα δούμε μια διαφορετική Ρεάλ. Η διαφορά που έχει πάρει η Μπαρτσελόνα δεν είναι σημαντική, αφού ο δρόμος είναι μακρύς. Πάντως, για να επανέλθει στην κορυφή η ομάδα του Βιλανόβα θα πρέπει να δώσει περισσότερο από το 100% των δυνατοτήτων της. Η Ρεάλ παραμένει μεγάλη αντίπαλος και θα δούμε σκληρή μάχη".

Keywords
Τυχαία Θέματα