«Κρίθηκε στην εμπειρία της ΑΕΚ»

22:40 6/12/2011 - Πηγή: AEK365

Η Ζόριτσα Λάζιτς μετά την μεγάλη νίκη της ΑΕΚ μέσα στην Σερβία επί της Βιζούρα με 3-1 σετ τόνισε πως αν και είχε ελπίδες πως η ομάδα της θα μπορούσε να κάνει την ανατροπή, η Ένωση ήταν αυτή που είχε την εμπειρία και νίκησε δίκαια.

«Θέλω να συγχαρώ την ΑΕΚ για τη νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ήξερα ότι θα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, πιο δύσκολο από το πρώτο και ηλπίζαμε

ότι θα καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη. Όταν ήταν η ώρα για να κριθεί το παιχνίδι η εμπειρία της ΑΕΚ ήταν πολύ σημαντική στην έκβαση του αγώνα. Ελπίζω ότι από την εμπειρία αυτή θα κερδίσουμε πολλά. Θα δούμε το βίντεο για να δουλέψουμε στην τεχνική και να παρουσιαστούμε καλύτερες στην συνέχεια των υποχρεώσεων μας».

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις της παίκτριας της Βιζούρα, Άννα Ραντόγισιτς. «Η ΑΕΚ έκανε πολύ καλή εμφάνιση και θέλω να την συγχαρώ, Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε πιέζοντας στην επίθεση αλλά η άμυνα της ΑΕΚ ήταν πολύ καλή και είχαν μεγαλύτερη εμπειρία από μας. Και αυτή ήταν η διαφορά μας και το κλειδί για να κερδίσει η ΑΕΚ και τη σημερινή νίκη».

Keywords
Τυχαία Θέματα