«Κρίσιμο το πρώτο παιχνίδι»

17:02 20/12/2012 - Πηγή: AEK365

Ο πρόεδρος της Λεβάντε, Κίκο Καταλάν, μίλησε για την κλήρωση με τον Ολυμπιακό τονίζοντας πως θεωρεί κρίσιμο το πρώτο ματς των δύο ομάδων στο Γιουρόπα Λιγκ. «Αυτήν την στιγμή με απασχολεί το πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Αυτό είναι το κρίσιμο ματς. Θα δούμε το τι μπορούμε να βγάλουμε από αυτό. Δεν θεωρώ πάντως ότι παίζει ρόλο το γεγονός ότι το πρώτο ματς θα είναι στην έδρα μας.

Είμαστε

νέα ομάδα στην διοργάνωση και όλοι στην ομάδα θέλουν να παίξουν καλά. Επιζητούμε να συνεχίσουμε στον θεσμό και δεν θέλουμε να σκεφτούμε πιθανούς επόμενους αντιπάλους για τώρα.

Το να αντιμετωπίσουμε μετά την Ατλέτικο, εφόσον βέβαια περάσουμε, θα είναι πάρα πολύ δύσκολο για εμάς. Πρόκειται για την κάτοχο του τίτλου, μία μεγάλη ομάδα και μία εκ των καλύτερων στο Γιουρόπα Λιγκ.

Επίσης είναι ένα από τα top κλαμπ στην Ισπανία. Ελπίζουμε να προκριθούμε και εμείς και η Ατλέτικο και να απολαύσουμε μαγικές στιγμές και στο στάδιο 'Βιθέντε Καλντερόν'. Τώρα όμως πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για τα δύο ματς που μας περιμένουν».

Keywords
Τυχαία Θέματα