Κρίνεται του Ιμπαγάσα

20:39 5/7/2013 - Πηγή: AEK365

Στον Πειραιά περιμένουν την τελική απόφαση του Μίτσελ για τον Ιμπαγάσα αλλά και την άφιξη του εκπροσώπου του, που υποστήριζε μέχρι πρότινος πως έχει στα χέρια του πρόταση ανανέωσης από τον Ολυμπιακό αλλά και προσφορές από την Ισπανία και όχι μόνο, έτσι ώστε να καταλήξουν

για το τι θα συμβεί με εκείνον. Όλα δείχνουν πως είναι ζήτημα ωρών ή και ημερών για να ξεκαθαριστούν τα... πάντα γύρω από τον έμπειρο άσο.

Σχετικά με τον Χουάν Πάμπλο Πίνο οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως κατά πάσα πιθανότητα δεν θα είναι στην αποστολή που θα μεταβεί στο Ζέεφελντ με ότι αυτό συνεπάγεται. Όπως έχει διαρρεύσει ο Κολομβιανός διεθνής χαφ είναι αουτσάιντερ για να βρεθεί στην Αυστρία για το πρώτο σκέλος της προετοιμασίας των ερυθρόλευκων, κάτι που σημαίνει πως όλα δείχνουν ότι είναι εκτός πλάνων για την επόμενη χρονιά.

Με άλλα λόγια δεν υπολογίζεται την ώρα που για τους Βλαχοδήμο και Φετφατζίδη στο Λιμάνι κάνουν ακόμα σκέψεις για παραχώρησή τους ως δανεικούς σε ομάδες του εξωτερικού, κάτι που σας έχουμε γράψει και τις προηγούμενες ημέρες. Τέλος στην πρώτη προπόνηση της ομάδας θα πάρουν μέρος 28 ποδοσφαιριστές. Αυτή θα πραγματοποιηθεί στις 7 Ιουλίου, ημέρα Κυριακή και ενώ η αποστολή του Ολυμπιακού θα αναχωρήσει για την Αυστρία στις 9 Ιουλίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα