Κρέσιτς: Με τρελαίνει που δεν παίζω

11:56 28/11/2011 - Πηγή: AEK365

Το τελευταίο διάστημα ο Ντάριο Κρέσιτς έχει χάσει την θέση του κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΟΚ με τον Χαλκιά να ξεκινά βασικός και με την απραξία να τρελαίνει τον Κροάτη τερματοφύλακα όπως ο ίδιος παραδέχτηκε και να υποστηρίζει πως αυτός είναι και ο λόγος που δεν καλείται στην Εθνική Κροατίας.

Αναλυτικά η συνέντευξη που παραχώρησε ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ στο "EURO"
Ντάριο, μίλησε μας για τον εαυτό σου, τα παιδικά σου χρόνια και την πορεία της

καριέρας σου από την απαρχή της, μέχρι σήμερα που βρίσκεσαι στον ΠΑΟΚ.
"Στα 7 μου χρόνια μετακομίσαμε στο Ζάγκρεμπ, ενώ στα 11 μου ξεκίνησα το ποδόσφαιρο. Έπαιξα στο σύλλογο F.C. Buzin μόνο για τρεις μήνες και έπειτα συνέχισα στην Hrvatski Dragovoljac μέχρι το 2001. Στην συνέχεια πήγα στην Γερμανία παίζοντας στην Στουτγάρδη για ένα χρόνο και αμέσως μετά στην Eintracht Triers για τέσσερα χρόνια. Ακολούθησε ο Πανιώνιος ως το 2009 και σήμερα βρίσκομαι για τρίτο χρόνο στον ΠΑΟΚ".
Και από τον Πανιώνιο βρέθηκες στην Τούμπα και τον ΠΑΟΚ. Ξέρεις, κατά κοινή ομολογία αγωνίζεσαι σε μια από τις πιο καυτές έδρες της Ευρώπης. Πώς αισθάνεσαι γι' αυτό, την ίδια στιγμή που φαίνεται να αρέσεις στον κόσμο;
"Έπαιξα στην Τούμπα όταν ακόμα αγωνιζόμουν στην ομάδα του Πανιωνίου, και ένιωσα κάτι ξεχωριστό. Αισθάνθηκα τότε ότι θα ήθελα πολύ να παίζω σε μια τέτοια ομάδα και οπωσδήποτε σε ένα τέτοιο γήπεδο με τέτοιο κόσμο. Αυτό έγινε πραγματικότητα όταν μού έγινε η πρόταση από την διοίκηση του ΠΑΟΚ την οποία δέχτηκα αμέσως με ενθουσιασμό καθότι θεώρησα ότι είναι μια καλή ευκαιρία για εμένα και το μέλλον μου".
Έκανες υπομονή καθώς μπροστά από σένα βρισκόταν ένας καλός και διεθνής τερματοφύλακας, ο οποίος μάλιστα επί δύο χρονιά ήταν εξαιρετικός. Περίμενες την ευκαιρία σου χωρίς να δημιουργείς προβλήματα, γεγονός που εκτίμησε ο κόσμος, και η υπομονή σου εξαργυρώθηκε όταν πήρες τη θέση του πρώτου τερματοφύλακα. Τι ακολούθησε;
"Ξέρετε, ήρθα στον ΠΑΟΚ γνωρίζοντας ότι θα έπρεπε να περιμένω την ευκαιρία μου, καθώς γνωρίζω την ποιότητα και την αξία μου. Ήμουν συγκεντρωμένος 100% στον στόχο μου, δούλευα και περίμενα την κατάλληλη στιγμή, η οποία ήρθε και έδωσα, αγωνιστικά, τον καλύτερο μου εαυτό. Ήρθε ένα ωραίο σερί αγώνων με αποκρούσεις μάλιστα και τριών πέναλτι".
Ψηφίστηκες ο καλύτερος τερματοφύλακας των ομίλων του Europa League και στο συγκεκριμένο σημείο έπαψες να αγωνίζεσαι. Πόσο σε επηρέασε αυτό το γεγονός ψυχολογικά και αγωνιστικά;
"Αυτό που ακολούθησε την περασμένη χρονιά φυσικά με τρέλανε. Έχασα την προσήλωση και την συγκέντρωση μου. Ξέρετε, εδώ μιλάμε για επαγγελματικό ποδόσφαιρο και γνωρίζοντας τις δυνατότητες μου, θέλω να προοδεύω και όχι να οπισθοχωρώ... Και αυτός είναι ο λόγος που όλο αυτό με στεναχωρεί και με επηρεάζει".
Θεωρούμε ότι δεν είναι κακό να αισθάνεσαι τρελαμένος, καθώς θα σου έλειπε το ένστικτο του νικητή αν δεν αισθανόσουν έτσι. Ο κάθε ποδοσφαιριστής άλλωστε θέλει να παίζει.
"Ναι, αυτή είναι και η δική μου άποψη".
Την περασμένη χρονιά είχε φ
Keywords
Τυχαία Θέματα