Κρεμά τα παπούτσια του ο Παρκ

17:53 26/3/2013 - Πηγή: AEK365

«Κανένας δεν γνωρίζει το μέλλον. Μπορεί να αγωνιστεί για άλλη μια χρονιά σε κάποια άλλη ομάδα, όμως πιστεύω πως ο Γι-Σουνγκ έχει πάρει την απόφαση να αποσυρθεί. Ο γιός μου είχε δύσκολες στιγμές στην ΚΠΡ φέτος. Ήταν μία νέα εμπειρία για αυτόν», τόνισε αρχικά και κατέληξε: «Ο Γι-Σουνγκ δυσκολεύεται να κρατήσει την αγάπη του για το ποδόσφαιρό από τη στιγμή που ο χρόνος που αγωνίζεται είναι δεν είναι πολύ μεγάλος. Παρόλα αυτά δεν κρατάει κακία σε κανέναν».
Ο 32χρονος

ποδοσφαιριστής μεταγράφηκε από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην ΚΠΡ το περασμένο καλοκαίρι έναντι 2 εκ. λιρών και όπως φαίνεται είναι έτοιμος να δώσει ένα τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα στο τέλος της επόμενης σεζόν, ακόμα και αν οι Λονδρέζοι καταφέρουν να παραμείνουν στην Πρέμιερ Λιγκ.
Ο Νοτιοκορεάτης θα ολοκληρώσει τα δύο χρόνια συμβολαίου που υπέγραψε με την ομάδα του Χάρι Ρέντναπ και θα αποχωρήσει. Ο ίδιος φαίνεται να μην είναι ευχαριστημένος από τις επιδόσεις του με τη φανέλα της ΚΠΡ, μιας και δεν θυμίζει σε τίποτα τον Παρκ που αγωνίστηκε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την οποία κατέκτησε αρκετούς τίτλους και διακρίσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα