Κρατά Εμάνουελσον η Μίλαν

17:54 1/7/2013 - Πηγή: AEK365

Τον περασμένο Ιανουάριο δόθηκε δανεικός στη Φούλαμ, με την αγγλική ομάδα να διατηρεί το δικαίωμα να τον αποκτήσει στο τέλος της σεζόν. Οι ετήσιες απολαβές του Ούρμπι Εμάνουελσον, όμως, αποτέλεσαν αξεπέραστο εμπόδιο και έτσι ο Ολλανδός επέστρεψε στη Μίλαν, στην οποία αυξάνονται οι πιθανότητες να παραμείνει.

Όπως ανακοίνωσε ο Αντριάνο Γκαλιάνι, ο Εμάνουελσον ενδέχεται να συνεχίσει στους «ροσονέρι» την καριέρα του, αφήνοντας, ωστόσο, ένα ενδεχόμενο να παραχωρηθεί, αρκεί η ομάδα να ικανοποιηθεί οικονομικά.

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες που θα μπορούσαν

να αποκτήσουν τον Ολλανδό δεν είναι οι αξιώσεις της Μίλαν, αλλά το υψηλό συμβόλαιο του παίκτη, αφού λίγοι σύλλογοι είναι σε θέση να πληρώσουν το 1,5 εκατ. ευρώ που αυτός εισπράττει κάθε χρόνο.

Ένας άλλος λόγος που οδηγεί στο συμπέρασμα πως ο Εμάνουελσον θα παραμείνει στο Μιλάνο είναι η πρόθεση του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να δώσει άλλη μία ευκαιρία στον παίκτη, χρησιμοποιώντας τον στη θέση του επιτελικού μέσου. Μια θέση στην οποία τον έχει δοκιμάσει - με αρκετή επιτυχία - στο παρελθόν.

Μένει να δούμε τις προθέσεις του ίδιου του Ούρμπι Εμάνουελσον, ο οποίος αναμένεται να ζητήσει εγγυήσεις σχετικά με το χρόνο συμμετοχής του στη Μίλαν, ειδικά σε μια περίοδο που οδηγεί στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα