Κοβάσεβιτς: Μένει ο Φέισα, δεν θέλουμε Μαξίμοβιτς

15:30 27/12/2012 - Πηγή: AEK365

Στο ρόστερ του Ολυμπιακού θα παραμείνει ο Λιούμπομιρ Φέισα όπως ξεκαθάρισε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς ο οποίος ωστόσο δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να δοθούν δανεικοί στον Ερυθρό Αστέρα οι Κάταϊ και Γκρμπιτς.

Σε δηλώσεις του στην σερβική ιστοσελίδα sportal.rs ο τεχνικός σύμβουλος και επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ του Ολυμπιακού τόνισε: "Ο Φέισα παραμένει στην ομάδα μας

ανεξάρτητα από τις προτάσεις που υπάρχουν".
Για τα σενάρια που αφορούν στον Νίκολα Μαξίμοβιτς του Ερυθρού Αστέρα, ο Κοβάσεβιτς δήλωσε: "Άκουσα και εγώ τις φήμες αυτές αλλά δεν αληθεύουν. Ο Μαξίμοβιτς δεν είναι επιλογή μας".
Σε ό,τι αφορά στους Γκρμπιτς και Κάταϊ ο Κοβάσεβιτς δήλωσε: "Ο Ολυμπιακός και ο Ερυθρός Αστέρας έχουν οικογενειακούς δεσμούς. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τον βοηθήσουμε, αν μπορούμε. Όσο για τον Γκρμπιτς και τον Κάταϊ, αν υπάρχει ενδιαφέρον και θέλουν οι δυο πλευρές, τότε όλοι θα είναι ικανοποιημένοι".
Τέλος για το ενδεχόμενο ενίσχυσης του ρόστερ του Ολυμπιακού, ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς δήλωσε: "Θα δούμε τι είναι καλύτερο για τον Ολυμπιακό και τους παίκτες μας. Κάναμε ένα καλό πρώτο μισό στην σεζόν, είμαστε όλοι ικανοποιημένοι, αλλά αυτές τις μέρες θα καθίσουμε να δούμε και να συμφωνήσουμε στο τι θα κάνουμε στην συνέχεια".

Keywords
Τυχαία Θέματα