Μοντολίβο: Θα κάνουμε την έκπληξη με Μπαρτσελόνα

14:47 27/12/2012 - Πηγή: AEK365

Η Μίλαν θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπαρτσελόνα στην φάση των "16" του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Ρικάρντο Μοντολίβο να αισιοδοξεί πως η ιταλική ομάδα μπορεί να κάνει την έκπληξη αρκεί, όπως είπε, να βελτιωθεί μέχρι τα δυο παιχνίδια.


Σε δηλώσεις του ο Ιταλός μέσος τόνισε: "Η Μπαρτσελόνα είναι η Εθνική Ισπανίας με την προσθήκη του Μέσι. Συνεπώς είναι μια ομάδα που δύσκολα αντιμετωπίζεται. Αναγνωρίζω πως ξεκινάμε από μειονεκτική θέση, αλλά αυτό μπορεί να αποτελέσει επιπλέον κίνητρο για όλους μας. Πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε

με την πίστη πως μπορούμε να περάσουμε εμείς στα προημιτελικά, πως είμαστε σε θέση να κάνουμε την έκπληξη. Αλλά για να γίνει αυτό, απαιτείται να βελτιωθούμε ως ομάδα ακόμα περισσότερο στους επόμενους δυο μήνες που μεσολαβούν μέχρι τις μεταξύ μας αναμετρήσεις".
Για τους στόχους της Μίλαν στο πρωτάθλημα, ο Μοντολίβο δήλωσε: "Η βαθμολογία μας δεν είναι απογοητευτική. Πολλές ομάδες είναι κοντά, οπότε θεωρώ πως, με μια σειρά καλών αποτελεσμάτων, μπορούμε να προσπεράσουμε κάποιες από αυτές που βρίσκονται μπροστά μας και να διεκδικήσουμε μια από τις τρεις πρώτες θέσεις. Στην παρούσα φάση, αυτός είναι ένας από τους στόχους μας, αλλά όχι εύκολος για να επιτευχθεί".

Keywords
Τυχαία Θέματα