Κουρμπέλης: Μπορεί και να βγούμε Τσάμπιονς Λιγκ

16:05 28/1/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Αστέρας Τρίπολης εκμεταλλεύτηκε την ήττα του ΠΑΟΚ και με την νίκη του στα Χανιά βρέθηκε μόνος στην δεύτερη θέση και πλέον μπορεί να βγει και στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ όπως σημείωσε και ο Δημήτρης Κουρμπέλης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κεντρικός αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6
- Για την πορεία του Αστέρα: «Στον Αστέρα Τρίπολης υπάρχει πολύ ταλέντο. Δουλεύουμε καθημερινά

και σκληρά και αυτό βγαίνει και στους αγώνες με τα θετικά αποτελέσματα που παίρνουμε. Εκμεταλλευτήκαμε την ήττα του ΠΑΟΚ και πλέον είμαστε στην δεύτερη θέση. Γιατί να μην τερματίσουμε πρώτοι στα πλέι οφ; Εμείς θα δώσουμε το 100% σε όλα τα παιχνίδια και από εκεί και πέρα μπορεί και να βγούμε Τσάμπιονς Λιγκ».
- Για το αν μπορεί και ψηλότερα ο Αστέρας και αν παίζει ρόλο που ξεκινά να παίρνει αποτελέσματα εκτός έδρας: «Ασφαλώς και παίζει ρόλο που εκτός έδρας δεν έχουμε κάνει αρκετά θετικά αποτελέσματα αλλά βρίσκουμε τον εαυτό μας και στην συνέχεια θα μαζέψουμε αρκετούς βαθμούς ακόμα. Το ρόστερ σχετικά με πέρυσι δεν έχει πολλές διαφορές και για αυτό έχουμε δέσει πολύ σαν ομάδα. Από τον περσινό δεύτερο γύρο και μετά παίζουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Μειονέκτημα του Αστέρα είναι πως δεν έρχεται κόσμος στο γήπεδο αλλά αν συνεχίσουμε έτσι τότε θα φέρουμε κι άλλο κόσμο στο γήπεδο».
- Για το ματς με τον Παναθηναϊκό: «Όπως σε όλα τα ματς, έτσι και με τον Παναθηναϊκό, εμείς πάμε για τη νίκη. Το παιχνίδι αυτό από τη στιγμή που είναι και εντός έδρας πρέπει να το κερδίσουμε. Όσο για μένα, θέλω να καθιερωθώ το συντομότερο δυνατό στην ομάδα. Βέβαια, υπάρχουν στην ομάδα δύο πολύ καλά στόπερ, οι Σανκαρέ και Μπαρτολίνι αλλά εγώ προσπαθώ να πάρω ότι καλύτερο μπορώ από εκείνους».

Keywords
Τυχαία Θέματα