«Καλύτερος παίκτης του Ατρομήτου ο Σπανός»

15:38 28/1/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Ατρόμητος χωρίς τον Γιώργο Σπανό δεν υπάρχει όπως υποστήριξε ο Ανδρέας Παχατουρίδης ο οποίος πρόσθεσε πως ο Σπανός είναι ο καλύτερος παίκτης τόσο της ομάδας όσο και του Περιστερίου. Παράλληλα έκανε έκκληση στους φίλους του Ατρομήτου να συνετιστούν γιατί, όπως είπε, κάποιοι πιστεύουν πως είναι φίλαθλοι της Μπαρτσελόνα.

Σε δηλώσεις του στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6, ο δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης τόνισε: " Όταν έκανε τις δηλώσεις ο κ. Σπανός ήμουν δίπλα του και είπα μετά πως Ατρόμητος χωρίς Σπανό δεν υπάρχει. Ζούμε

σε μια εποχή παραλογισμού σε μια μικρή μερίδα οπαδών. Αυτοί οι άνθρωποι θα πρέπει να αναρωτηθούν ποιας ομάδας είναι φίλαθλοι. Της Μπαρτσελόνα; Αυτή τη στιγμή ο Ατρόμητος είναι τέταρτος και στόχος είχε τεθεί εξ' αρχής η παρουσία στην πεντάδα. Αν δηλαδή ήμασταν στη θέση του Παναθηναϊκού τι έπρεπε να κάνουμε, λαϊκά δικαστήρια; Ο φίλαθλος έχει το δικαίωμα να κάνει κριτική, αλλά κάποιοι οπαδοί θα πρέπει να σκεφτούν καλά τι κάνουν".
Στην συνέχεια πρόσθεσε: "Ο Ατρόμητος και το Περιστέρι έχει αυτή τη στιγμή τον καλύτερο παίκτη κι αυτός είναι ο Γιώργος Σπανός. Θα τον στηρίξουμε και θα πέσουμε δίπλα του. Καταλαβαίνω ότι είναι πικραμένος και δικαιολογημένα. Δεν μπορεί να παίρνει μια ομάδα από το πουθενά, να την κάνει από τις καλύτερες στην Ελλάδα, να συμμετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία της δύο συνεχείς φορές στον τελικό του Κυπέλλου, να έχει υποδειγματική διοίκηση, να αποπνέει υγεία και να έχει αυτή την αντιμετώπιση. Ασφαλώς λάθη έχουν γίνει. Φυσικά θα θέλαμε να έχουμε όχι έναν, αλλά δύο Μήτρογλου στην ομάδα. Όμως είναι ένας άνθρωπος που διοικεί με διαφάνεια. Όλες οι ομάδες θα ήθελαν έναν Σπανό. Δεν υπάρχουν περιθώρια αποχώρησης του Σπανού από τον Ατρόμητο και από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Επί των ημερών του Σπανού αποχώρησε ο Ατρόμητος από τα πέτρινα χρόνια. Δεν υπάρχουν τέτοια παράγοντες στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι ό,τι καλύτερο διαθέτει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο στην Ελλάδα από πλευράς παραγόντων".

Keywords
Τυχαία Θέματα