Κουνά σεντόνι η Ουντινέζε

17:57 6/5/2012 - Πηγή: AEK365

SERIE A'- 37η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΤΑΛΑΝΤΑ- ΛΑΤΣΙΟ: 0-2
Γήπεδο: Ατζούρι Ντ'Ιτάλια
Ζωντανή σο κυνήγι της 3ης θέσης έμεινε η Λάτσιο που κέρδισε με 2-0 την Αταλάντα.
Η Αταλάντα ζήτησε πέναλτι στο 18ο λεπτό σε ανατροπή του Ντένις, ενώ η Λάτσιο στο 24ο λεπτό έφτασε κοντά στο γκολ με το μακρινό σουτ του Γκονζάλες, το οποίο σταμάτησε στο δοκάρι της Αταλάντα και στη συνέχεια χτύπησε πάνω στη γραμμή.
Στο 29' ο Τσάνα παραλίγο να πετύχει αυτογκόλ, ενώ το γκολ για

τη Λάτσιο ήρθε στο 35'.
Ο Κόζακ βρήκε χώρο μπήκε στην περιοχή και με δυνατό σουτ νίκησε τον Φρετσολίνι. Στο 80' ο Στεντάρντο έχασε σημαντική ευκαιρία για την Αταλάντα αλλά ένα λεπτό αργότερα αποβλήθηκε κι άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες.
Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Λοτικ Τσάνα.
ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Φρετσολίνι, Μπελίνι, Στεντάρντο, Μανφρεντίνι, Πελούζο, Καρμόνα (51' Μινότι), Κιγκαρίνι, Σκελότο (80' Καρότσα), Μοράλες, Μποναβεντούρα (66' Γκαμπιαντίνι), Ντένις.
ΛΑΤΣΙΟ: Μπιθάρι, Κονκό, Ντιακιτέ, Σκαλόνι, Γαρίδο (19' Τζάουρι., Γκονζάλες, Τσάνα, Καντρέβα, Μάουρι, Λούλιτς (90' Ονάτζι), Κόζακ (66' Κλόζε).

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ- ΤΖΕΝΟΑ: 2-0
Γήπεδο: Φρίουλι
Η Ουντινέζε έχει πλέον την 3η θέση τα χέρια της μετά από τη νίκητης με 2-0 επί της Τζένοα και την ήττα της Νάπολι με το ίδιο σκορ από την Μπολόνια.
Η Ουντινέζε απείλησε στο 11ο λεπτό με το σουτ του Μπάστα που πέρασε άουτ, ενώ στο 14' ο Φρέι απέκρουσε το σουτ του Πασκουάλε.
Ένα λεπτό αργότερα ο γκολκίπερ της Τζένα είπε όχι σε σουτ του Ντι Νατάλε, ενώ στο 16' το σουτ του Ντι Νατάλε πέρασε άουτ.
Τελικό το γκολ ήρθε για την Ουντινέζε στο 30ο λεπτό με πέναλτι του Ντι Νατάλε, το οποίο κέρδισε ο Φαμπρίνι από τον Κούτσκα που αποβλήθηκε κιόλας.
Στο 33' το σουτ του Πασκουάλε ακούμπησε λίγο το δοκάρι του Φρέι, ενώ στο 37' το σουτ του Παλάσιο μέσα από την περιοχή έφυγε άουτ.
Στο 39' η Τζένοα έμεινε ε 9 παίκτες, καθώς ο Ταλιαβέντο απέβαλε και τον Παλάσιο.
Η Ουντινέζε πίεσε στην επανάληψη και στο 50 και στοπ 52' είχε δύο πολύ καλά σουτ με τους Ντι Νατάλε και Ασαμόα.
Στο 59' ο Φρέι απομάκρυνε καταπληκτικά το σουτ του Φλόρες, ενώ στο 60' ακυρώθηκε γκολ του Πατζιέντζα.
Τελικά στο 66ο λεπτό ο Μπάστα έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Φλόρες από κοντά έκανε το 2-0.
Στο 71' ο Χαντάνοβιτς έδιωξε το φάουλ του Γιάνκοβιτς,
ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Χαντάνοβιτς., Μπενατιά, Ντανίλο, Ντομίτσι, Περέιρα (73' Φερνάντες), Ασαμόα, Πίντζι (10' Πατζιέντζα), Μπάστα, Πασκουάλε, Φαμπρίνι (52' Φλόρες), Ντι Νατάλε.
ΤΖΕΝΟΑ: Φρέι, Μέστο, Γκράνβιστ (54' Σαμπιρίζι), Καρβάλιο, Μορέτι, Κούτσκα, Μπιοντίνι (84' Αλχασάν), Μπελούτσι (75' Μπίρσα), Ρόσι, Γιάνκοβιτς, Παλάσιο.

ΜΠΟΛΟΝΙΑ- ΝΑΠΟΛΙ: 2-0
Γήπεδο: Ρενάτο Νταλ Άρα
Αυτοκτονεί η Νάπολι που έχασες με 2-0 από την αδιάφορη Μπολόνια και κινδυνεύει να χάσει ακόμη και την Ευρώπη.
Η Νάπολι έφτασε μια ανάσα από το γκολ στο 3ο μόλις λεπτό, αλλά ο Αλιάρντι είπε όχι εξ επαφής στον Χάμσικ, ενώ στο 6' το σουτ του Καναβάρο βρ

Keywords
Τυχαία Θέματα