Κούγιας: Δυνατή 11άδα με εντολή διοίκησης ο ΟΣΦΠ

13:14 28/11/2012 - Πηγή: AEK365

Λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση στο "Γ. Καραϊσκάκης" για το Κύπελλο Ελλάδας μεταξύ του Ολυμπιακού και της Παναχαϊκής, ο Αλέξης Κούγιας υποστήριξε πως ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα κατόπιν εντολής του Μαρινάκη και πρόσθεσε πως θα βρίσκεται στο γήπεδο παρά τις αποδοκιμασίες που, όπως είπε, περιμένει να ακούσει από όσους βρεθούν στο γήπεδο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο ισχυρός άντρας της Παναχαϊκής

στην ιστοσελίδα sportdog.gr
- Είναι οριστικό ότι θα πάτε στο "Γ. Καραϊσκάκης" το βράδυ; Υπάρχει κάποιο κόλλημα λόγω παλιότερης τιμωρίας;
"Πάντοτε πηγαίνω στο γήπεδο, είναι αδιανόητο να μην πάω σε παιχνίδι της Παναχαϊκής. Σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι, από κάθε άποψη, δεν θα αφήσω την ομάδα μου χωρίς να είμαι μαζί της. Δεν μπορεί κανείς να απαγορέψει στον δικηγόρο Κούγια να πηγαίνει σε όποιο γήπεδο θέλει. Είναι μεγάλη ευκαιρία σήμερα, πάντως, να δείξουμε σε όλη την Ελλάδα πόσο άδικο ήταν στα πλει οφ του περασμένου καλοκαιριού να προβιβαστεί στη Σούπερ Λίγκα, με αποφάσεις της διαιτησίας, μία ομάδα του χωριού όπως είναι ο Πλατανίας, και όχι η Παναχαϊκή. Είμαστε μία ομάδα με νέα παιδιά, που διψούν να δείξουν ότι αξίζουν. Έχουμε απέναντί μας την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, βέβαια, αυτή είναι η αλήθεια. Από ό, τι ξέρω, μάλιστα, ο κύριος Ζαρντίμ, κατ' εντόλη διοικήσεως, θα έχει ισχυρή 11άδα στο γήπεδο".
- Θα καθίσετε στα επίσημα του γηπέδου. Φοβάστε τυχόν αποδοκιμασίες κ.λπ;
"Είναι βέβαιο πως θα υπάρξουν οργανωμένες αποδοκιμασίες στο γήπεδο, σήμερα. Τις ίδιες είχα αντιμετωπίσει και με τον Ολυμπιακό του Κόκκαλη, όταν είχαμε παίξει παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννενα. Τότε, μάλιστα τους είχαμε αποκλείσει παρά τις προκλητικές διαιτησίες εις βάρος μας. Όλες οι ομάδες και οι οργανωμένοι οπαδοί τους, κάθε Κυριακή όπου και να πηγαίνει η Παναχαϊκή, δημιουργούν επεισόδια. Από τις νόμιμες κασέτες προκύπτει πως συγκεκριμένα άτομα οργάνωναν επεισόδια σε βάρος μας. Ο Τσακογιάννης, για παράδειγμα και ο Κουντούρης, μετά από συνεννόηση με τον Μαρινάκη, όπως προκύπτει από τις συνομιλίες. Λυπάμαι μόνο που δεν μπορώ να πάρω τον γιό μου ή τη σχέση μου σε αυτό το ματς".
- Αγωνιστικά πώς περιμένετε το παιχνίδι; Μπορεί η Παναχαϊκή να κοντράρει τον Ολυμπιακό;
"Από κάποιες ομάδες που παίζουν φέτος στο πρωτάθλημα και απαρτίζονται από παιδάκια, αφού αυτό το σύστημα διάλεξε η Σούπερ Λίγκα για να μην υπάρχουν ομάδες στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας που δεν είναι δορυφόροι του Ολυμπιακού (όπως η Παναχαϊκή, ο Παναιτωλικός, ο Εργοτέλης), απομονώθηκαν για διαφορετικούς λόγους στη Φούτμπολ Λίγκα. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να απουσιάζουν από την 11άδα μας ποδοσφαιριστές όπως ο Ολίσε και ο Ντιόγκο, αλλά έχουμε ρίξει το βάρος στο πρωτάθλημα. Αυτό μας ενδιαφέρει".
- Για το θέμα με τη νέα λίγκα έχετε να συμπληρώσετε κάτι καινούργιο; Διαβάζουμε σήμερα ρεπορτάζ για συγκεκριμένες δυσκολίες για ένα τέτοιο εγχείρημα.
"Ο τρόπος και μόνο που αντέδρασε το σύστημα και οι κοντυλοφόροι του σε αυτή την προοπτική, από μεγ
Keywords
Τυχαία Θέματα