Ζέεντορφ: Έτοιμος να γυρίσω στην Μίλαν

12:45 28/11/2012 - Πηγή: AEK365

Το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Μίλαν άφησε ορθάνοικτο ο Κλάρενς Ζέεντορφ ο οποίος υπογράμμισε πως αισθάνεται έτοιμος να επιστρέψει στην ομάδα προσθέτοντας πως παρά τα 36 του χρόνια είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα.

Σε δηλώσεις του στο "SkySports", ο μέσος της Μποταφόγκο τόνισε: "Είμαι πολύ δεμένος με την οικογένεια Μπερλουσκόνι και νιώθω πως οι πόρτες είναι ανοικτές και από τις δυο πλευρές. Αν μου ζητηθεί να επιστρέψω είμαι έτοιμος να γυρίσω. Ένα τηλεφώνημα περιμένω και έρχομαι".
Για το κατά πόσο μπορεί να

προσφέρει στα 36 του, ο Ζέεντορφ δήλωσε: "Είμαι σίγουρος πως θα ήμουν χρήσιμος σε πολλές ομάδες υψηλού επιπέδου της Ευρώπης. Βρίσκομαι σε εξαιρετική φυσική κατάσταση, προσέχω το σώμα μου και νιώθω πως μπορώ να προσφέρω πολλά ακόμα".
Το καλοκαίρι όταν έφυγε από την Μίλαν υπήρξε φημολογία που έκανε λόγο για κακές σχέσεις με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι με τον Ζέεντορφ να απαντά: "Αυτό δεν ισχύει. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τον Αλέγκρι, ούτε και εκείνος με εμένα. Απλά μετά από δέκα χρόνια έψαχνα για νέες εμπειρίες και κίνητρα. Έφυγα σαν φίλος και μια ενδεχόμενη επιστροφή μου δεν θα επηρεαζόταν από την παρουσία του Αλέγκρι στην ομάδα. Το αντίθετο θα έλεγα, θα μου άρεσε να ξαναδουλέψουμε μαζί".

Keywords
Τυχαία Θέματα