Κουεγιάρ: «Είμαι υπερήφανος για τον Πετρόφ»

22:44 9/5/2013 - Πηγή: AEK365

Είναι αντίπαλοι στον αγωνιστικό χώρο, αλλά πολύ καλοί φίλοι εκτός αυτού, έχοντας κοινό παρελθόν στην Άστον Βίλα.

Ο Κάρλος Κουεγιάρ, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Σάντερλαντ, αναφέρθηκε στην απόφαση του Στίλιαν Πετρόφ να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, επαναλαμβάνοντας πολλές φορές πως είναι πολύ χαρούμενος για τον φίλο του και την προσπάθεια που κάνει για να καταπολεμήσει τον καρκίνο.

«Τα νέα είναι άσχημα,

είναι πολύ σκληρό. Πλέον δεν σκέφτομαι για τον ποδοσφαιριστή, αλλά για τον φίλο, τον αδερφό μου Σταν και την υγεία του. Είναι άσχημο που πρέπει να αποσυρθεί γιατί αγαπάει το ποδόσφαιρο. Το μόνο που μετράει όμως, είναι να είναι να βγει νικητής στην προσωπική μάχη που δίνει και να κερδίσει τον καρκίνο. Τον είδα προσφάτως και έμοιαζε να είναι καλά, κάτι που με χαροποίησε. Θα είναι μεγάλο πλήγμα η απουσία του, τόσο για την Άστον Βίλα, όσο και για το άθλημα» είπε αρχικά ο Ισπανός αμυντικός των «μαυρόγατων» και πρόσθεσε:

«Είναι πολύ μεγάλη ψυχή, που του αρέσει να κάνει αστεία και η συνεισφορά του ήταν τεράστια. Ήταν εξαιρετικός παίκτης και έδειχνε συνεχώς την ποιότητά του. Είμαι υπερήφανος για ό,τι πέτυχε στον χώρο, αλλά είμαι ακόμη πιο υπερήφανος για αυτό που κάνει τώρα. Η μάχη που δίνει δεν είναι εύκολη. Αποτελεί έμπνευση και βοηθά όσους τον χρειάζονται και έχουν την ίδια νόσο με αυτόν. Ξαναλέω, είμαι πολύ υπερήφανος για τον τρόπο με τον οποίο καταπολεμά την επάρατη νόσο»

Keywords
Τυχαία Θέματα