Κορυφή ο Παναιτωλικός

22:24 5/6/2013 - Πηγή: AEK365

Με γκολ των Χρήστου Κουτσοσπύρου και Ανρί Καμαρά, ο Παναιτωλικός νίκησε 2-0 τον Ηρακλή και επανήλθε στην κορυφή της ειδικής βαθμολογίας των πλέι οφ της Football League. Ισόπαλο το επεισοδιακό ντέρμπι του Πανθεσσαλικού μεταξύ Ολυμπιακού

Βόλου και Νίκης Βόλου (1-1).

Στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός προηγήθηκε στο 40ό λεπτό της αναμέτρησης με τον Κουτσοσπύρο, ο οποίος με κεφαλιά - ψαράκι, ύστερα από σέντρα του Καμαρά, έστειλε την μπαλα στα δίχτυα. Στις καθυστερήσεις ο Καμαρά από δημιουργός έγινε «εκτελεστής», διαμορφώνοντας το τελικό 2-0 με σουτ από πλάγια θέση εντός περιοχής. Με το αποτέλεσμα αυτό, αν και ακόμα υπολείπονται τέσσερις αγωνιστικές, ο Ηρακλής βλέπει τις ελπίδες ανόδου να περιορίζονται σημαντικά, απέχοντας από την 1η θέση τέσσερις βαθμούς.

Ενώ, ο Ολυμπιακός Βόλου είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, αλλά και χαμένο πέναλτι στο 43' και ενώ είχε ήδη διαμορφωθεί το 1-1. Το σκορ άνοιξε ο Ολυμπιακός στο 19ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπρέσκα από πλάγια θέση. Η μπάλα έσκασε μπροστά στον Βούρα και κατέληξε στην αριστερή του γωνιά για το 1-0. Η απάντηση της Νίκης ήρθε στο 36' με τον Κυριάκο να νικά από κοντά με πλασέ στην κίνηση τον Γκίτκο, γράφοντας το τελικό 1-1.

H επόμενη αγωνιστική (3η)
Κυριακή 09 Ιουνίου

Παναιτωλικός - Ολυμπιακός Βόλου (20:00, OTE TV)

Νίκη Βόλου - Ηρακλής (20:00, OTE TV)

Η Βαθμολογία (2 αγωνιστικές)
Παναιτωλικός 5 (3-1)
Ολυμπιακός Βόλου 5 (2-1)
Νίκη Βόλου 2 (2-2)
Ηρακλής 1 (0-3)

Keywords
Τυχαία Θέματα