Κορυφή για τρεις

21:59 23/10/2014 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE-10ος ΟΜΙΛΟΣ-3η αγωνιστική

ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ-ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ: 3-0

Γήπεδο: Νορντιίσκε Αρίνα

Η Άλμποργκ επικράτησε με 3-0 της Ντιναμό και μπήκε πολύ δυνατό στο παιχνίδι της πρόκρισης. Οι Δανοί άνοιξαν το σκορ μόλις στο 11ο λεπτό με σουτ του Ενέβολντσεν και στο 39' ο Τόμσεν από κοντά έκανε το 2-0. Ο ίδιος παίκτης στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ: Λάρσεν, Πέτερσεν, Γκόρτερ, Θελάντερ, Ενέβολντσεν (86'Φρέντερκσεν),

Βουρτς (80'Αουγκουστίνουσεν), Ρίσγκααρντ, Τόμσεν, Μπρουν, Χελένιους (70'Γιάκομπσεν), Ντάλσγκααρντ.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ: Ρίμπκα, Ντανίλο Σίλβα, Ντράγκοβιτς, Βίντα, Μπούρντα, Σιντόρτσουκ, Ριμπάλκα (46'Βελόσο), Μπελχαντά (67'Τεόντορτσικ), Λενς (77'Γκούσεφ), Γιαρμολένκο, Κράβετς.

ΣΤΕΑΟΥΑ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ-ΡΙΟ ΑΒΕ: 2-1

Γήπεδο: Στάδιο Στεάουα

Αν και δυσκολεύτηκε η Στεάουα πήρε τη νίκη με 2-1 επί της Ρίο Άβε και βρίσκεται μαζί με Άαλμποργκ και Ντιναμό σουτ έξι βαθμούς. Ο Ρουσέσκου με κεφαλιά στο 17' έδωσε προβάδισμα στη ρουμανική ομάδα. Ο ίδιος παίκτης στο 45' με εντυπωσιακό σουτ με φάλτσο δεν άφησε περιθώρια στον Κάσιο και έκανε το 2-0. Μόλις στο 48' στο δεύτερο μέρος οι Πορτογάλοι μείωσαν με τον Ντελ Βάλε. Από εκεί και πέρα το παιχνίδι ήταν ανοιχτό με φάσεις εκατέρωθεν αλλά το σκορ δεν άλλαξε.

ΣΤΕΑΟΥΑ Β.: Αρλάουσκις, Ράπα, Σουκάλα, Παπ, Λατοβλέβιτς, Τάνασε, Πρεπελίτα, Σανμαρτεάν (89'Φίλιπ), Πόπα, Ρουσέσκου, Κεσερού.

ΡΙΟ ΑΒΕ: Κάσιο, Γκουάνο, Τιάγκο Πίντο, Νούνο Λόπες, Μαρσέλο, Ταραντίνι, Ντιέγκο Λόπες, Βακάσο, Ούκρα (69'Μπόατενγκ), Ντελ Βάλε (81'Μπρεσάν), Γκονσάλβες (75'Αχμέντ Χασάν).

Keywords
Τυχαία Θέματα