Ετοιμάζει και καταθέτει η ΑΕΚ τα επιπλέον έγγραφα που ζήτησε ο Δήμος για το γήπεδο

20:27 23/10/2014 - Πηγή: AEK365

Στο τέλος του περασμένου Αυγούστου η ΑΕΚ κατέθεσε προς έγκριση στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας την υψομετρική μελέτη που αφορά τις πεζοδρομήσεις και τις υπογειοποιήσεις που προβλέπονται στο σχέδιο για την κατασκευή της «Αγιά Σοφιάς». Πρόκειται για μια από τις πάμπολλες γραφειοκρατικές διαδικασίες που έπρεπε από την πρώτη στιγμή να περατώσει η Ένωση στον δρόμο για την έναρξη των εργασιών.
Την συγκεκριμένη υπόθεση χειρίστηκε από την πρώτη στιγμή η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας, η οποία την περασμένη

εβδομάδα (την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου) απάντησε εγγράφως στο αίτημα της ΑΕΚ ζητώντας μια σειρά από περεταίρω έγγραφα (τοπογραφικά με συγκεκριμένες προδιαγραφές, κάποιες επιπλέον μελέτες κ.τ.λ.), προκειμένου στη συνέχεια να προωθήσει την αίτηση της Ένωσης στην επιτροπή Ποιότητας Ζωής και στο Δημοτικό Συμβούλιο, προς έγκριση.
Η γνωστοποίηση της εν λόγω απάντησης του Δήμου στάθηκε αφορμή για μια σειρά πλήρως αντικρουόμενων δημοσιευμάτων, από την άποψη ότι κάποια επέκριναν την Δημοτική Αρχή ότι δείχνει καλή διάθεση απέναντι στο αίτημα της Ένωσης(!) και κάποια για το ακριβώς αντίθετο! Στην ΑΕΚ δεν φαίνεται να ασπάζονται... τίποτα από τα δύο. Από την πρώτη στιγμή αυτής της προσπάθειας, οι άνθρωποι της «Δικέφαλος 1924» κινούνται για την κατασκευή του γηπέδου της ομάδας βάσει του νόμου και των προβλεπόμενων διαδικασιών, μια εκ των οποίων είναι και η έγκριση της υψομετρικής μελέτης για τα περιμετρικά έργα που προβλέπονται στον νόμο 4277/2014 που ψηφίστηκε από τη Βουλή.
Και όπως συνέβη σε πολλές ακόμη διαδικασίες που αφορούσαν δημόσιους φορείς ή υπηρεσίες, από την ΑΕΚ κατέθεσαν ένα αίτημα και τους ζητήθηκαν κάποια συμπληρωματικά στοιχεία, τα οποία κρίθηκαν από τον Δήμο ως απαραίτητα για να εγκριθεί η μελέτη που κατατέθηκε. Και όπως και στις άλλες περιπτώσεις, έτσι και σε αυτή ξεκίνησε άμεσα η προσπάθεια να ετοιμαστούν και να κατατεθούν το συντομότερο δυνατό τα επιπλέον δικαιολογητικά που ζητήθηκαν, προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία.

Keywords
Τυχαία Θέματα