Κοπιτσής: Έγιναν πράγματα «κάτω από το τραπέζι» για να φτάσει εδώ η ΑΕΚ

21:41 20/4/2013 - Πηγή: AEK365

Στο δελτίο του ΣΚΑΪ μίλησε ο παλαίμαχος της ΑΕΚ, Χάρης Κοπιτσής, ο οποίος υπηρετεί την «Ένωση» για 20 συναπτά έτη, μιας και από τη στιγμή που σταμάτησε το ποδόσφαιρο ανέλαβε να προπονεί τα τμήματα υποδομής. Ο Κοπιτσής είπε πως οι δύο βασικοί λόγοι που η ΑΕΚ βρίσκεται σήμερα σε αυτή την κατάσταση είναι το έγκλημα που έγινε με το γκρέμισμα του γηπέδου και το γεγονός πως κάποιοι δημιούργησαν τεράστια χρέη και ακόμα

δεν έχουν λογοδοτήσει γι' αυτό στη Δικαιοσύνη.

Επίσης, τόνισε πως είναι ξεκάθαρο ότι έχουν γίνει και πράγματα «κάτω από το τραπέζι» για να οδηγηθεί η ομάδα στον υποβιβασμό, ενώ τόνισε πως πρέπει να μάθει όλη η Ελλάδα ποιος πήρε τηλέφωνο τον Τριτσώνη και του έδωσε εντολή να διακόψει το ματς.

«Βασική εξήγηση που φτάσαμε εδώ είναι που γκρεμίσαμε το γήπεδο. Όταν δεν έχεις το σπίτι σου δημιουργούνται πολλά προβλήματα. Επίσης, τα πολλά χρέη που δημιουργήθηκαν στην ομάδα και το γεγονός ότι αυτοί που τα δημιούργησαν δεν έχουν λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη. Αυτοί είναι οι δύο βασικοί λόγοι που φτάσαμε εδώ. Από τη στιγμή που μια ομάδα με 89 χρόνια Ιστορίας, με τόσο κόσμο και τόσους τίτλους φτάνει εδώ, είναι προφανές πως έχουν γίνει πράγματα και κάτω από το τραπέζι όμως. Αυτό είναι ξεκάθαρο», είπε αρχικά για να συνεχίσει:

«Δεν γίνεται πριν μερικές εβδομάδες να συμβαίνει ότι έγινε στο Βέροια-Άρης, να μην γίνεται τίποτα και μετά η ΑΕΚ να αντιμετωπίζεται έτσι, με τέτοιο τρόπο. Η ΑΕΚ είναι στοχοποιημένη. Ανάλογα με τα συμφέροντα αποφασίζεται ποιος θα πέσει και ποιος θα μένει, γίνονται τόσα χρόνια αυτά. Η ΑΕΚ δεν το έχει αυτό στο DNA της και αυτό πληρώνει. Πρέπει να κυνηγήσει η ομάδα να μάθει ποιος ήταν αυτός που πήρε την απόφαση να διακοπεί το ματς. Να μάθουμε όλοι ποιο ήταν το τηλεφώνημα που δέχθηκε ο Τριτσώνης και του έδωσε την εντολή να διακόψει οριστικά το ματς. Εύχομαι οι παίκτες αύριο να τα δώσουν όλα για τη νίκη και παράλληλα να καταλάβουν τα μεγάλα κεφάλια τι θα συμβεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο αν πέσει η ΑΕΚ»

Keywords
Τυχαία Θέματα