Κόντε: Τα πάντα για το όνειρο

14:34 24/4/2012 - Πηγή: AEK365

Πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος της εφετινής Serie A και η Γιουβέντους είναι στην κορυφή τρεις βαθμούς μακριά από την Μίλαν με τον Αντόνιο Κόντε να διαβεβαιώνει πως αυτός και οι παίκτες του θα κάνουν τα πάντα για να πραγματοποιήσουν το όνειρο της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Ενόψει του εξ αναβολής αγώνα κόντρα στην Τσεζένα, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο προπονητής της Γιουβέντους τόνισε: "Η ομάδα μεγαλώνει συνεχώς και σταθερά. Όλα εξαρτώνται από τους παίκτες, την επιθυμία που έχουν μεταφέρει

μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Δεν έχουμε χάσει από τις μεγάλες ομάδες και δεν έχουμε απογοητεύσει τους οπαδούς μας. Έφτασε η στιγμή να μεγαλώσει η φιλοδοξία μας. Είμαστε περίεργοι να δούμε πώς θα τελειώσει η σεζόν. Ήμασταν επτά βαθμούς πίσω, στην συνέχεια πέντε και είχαμε φτάσει να έχουμε ένα βαθμό περισσότερο. Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε και θα φτάσουμε στο τέλος της σεζόν χωρίς λύπη. Μπορούμε να πραγματοποιήσουμε ένα όνειρο ή να πανηγυρίσουμε την συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θα κάνουμε τα πάντα για να ολοκληρωθεί το όνειρο μας".
Παράλληλα ο Κόντε θέλησε να χαμηλώσει τους τόνους λέγοντας: "Οι εφημερίδες γιορτάζουν σήμερα για την Γιουβέντους. Αν οι παίκτες μου αφήσουν τους εαυτούς τους να επηρεαστούν από αυτά τα πράγματα, τότε είναι ένα λάθος, θα είναι σαν να πετούν μια σεζόν. Μετά την εξασφάλιση μιας θέσης στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ έχουμε την ευκαιρία να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Δεν μπορούμε να τα παρατήσουμε τώρα".

Keywords
Τυχαία Θέματα