«Κόντε, σε ευχαριστούμε για Κασάνο»

13:59 13/11/2012 - Πηγή: AEK365

Ο τεχνικός διευθυντής της Ίντερ, Μάρκο Μπράνκα έσπευσε να απαντήσει στα όσα υποστήριξε για τον Αντόνιο Κασάνο ο Αντόνιο Κόντε συνεχίζοντας την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην ομάδα του Μιλάνου και την Γιουβέντους με επίκεντρο τον Ιταλό επιθετικό.

Πιο συγκεκριμένα, πρόσφατα ο Κασάνο είχε αποκαλύψει δημόσια πως αρνήθηκε τρεις φορές πρόταση της Γιουβέντους γιατί "στο Τορίνο θέλουν στρατιωτάκια". Ο προπονητής της πρωταθλήτριας Ιταλίας, σε διαδικτυακή συνομιλία με τους φίλους της ομάδας, ρωτήθηκε για αυτό που είπε ο Ιταλός επιθετικός

και εκείνος απάντησε: "Δεν υπάρχουν στρατιωτάκια στην Γιουβέντους. Μόνο σοβαροί επαγγελματίες. Όταν θέλουμε έναν παίκτη, κοιτάζουμε τα ανθρώπινα χαρακτηριστικά του, γιατί στις δύσκολες στιγμές ο ποδοσφαιριστής γίνεται δευτερεύον ζήτημα και αναδύεται ο άνθρωπος. Όταν πίσω από τον άνθρωπο βρίσκεται μόνο κάποιος που μιλάει, τότε προτιμούμε να τον αφήνουμε στον άλλο".
Στον Κασάνο απάντησε και ο Λεονάρντο Μπονούτσι της Γιουβέντους γράφοντας στο Twitter: "Επαγγελματίες περισσότερο από στρατιώτες". Έτσι ήρθε η σειρά του τεχνικού διευθυντή Μάρκο Μπράνκα να δώσει την... αιχμηρή του απάντηση: "Νόμιζα ότι το θέμα είχε ήδη λυθεί ανάμεσα στους δυο ποδοσφαιριστές, τον Κασάνο και τον Μπονούτσι, και πως δεν χρειαζόταν παρέμβαση από ανθρώπους που κατέχουν θέσεις με μεγαλύτερες ευθύνες. Δεν θα απαντήσω ώστε να μην ρίξω λάδι στην φωτιά και να πάω κόντρα στο κλίμα ηρεμίας που θέλουμε. Ωστόσο, τον ευχαριστούμε που μας αφήνει παίκτες τέτοιου είδους".

Keywords
Τυχαία Θέματα