Καλή διάθεση από Καφέ, αλλά τίποτα ουσιαστικό ακόμα

13:16 13/11/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Παντελής Καφές διεκδικεί εδώ και μήνες (και έπειτα από πολλές υποχωρήσεις και υπομονή) από την ΑΕΚ τα δεδουλευμένα του, ύψους 500.000 ευρώ. Πρόθεση της ΠΑΕ, μετά και τη διάθεση που εμφανίζεται να έχει ο Δημήτρης Βιντιάδης να μιλήσει και να τα βρει με τους πιστωτές, είναι να έρθει σε επικοινωνία με την πλευρά του παίκτη και να βρουν μία φόρμουλα αποπληρωμής. Επί της ουσίας κουβέντα ακόμα δεν έχει γίνει. Δεν έχει υπάρξει δηλαδή μία πρόταση από την ΑΕΚ προς τον Καφέ

που να βάλει τον πρώην ποδοσφαιριστή της στη διαδικασία να την εξετάσει.

Από το περιβάλλον του Καφέ τονίζεται ότι διάθεση να βοηθήσει (για πολλοστή φορά) την ΑΕΚ υπάρχει. Αλλά πρώτα και πάνω απ' όλα πρέπει να ξεκαθαριστούν και οι προθέσεις της ΑΕΚ, καθώς στο παρελθόν η όποια συμφωνία είχε επιτευχθεί μεταξύ των δύο πλευρών έμεινε στα λόγια (τελευταία ήταν οι υποσχέσεις του Τσιάρτα προς τον Καφέ, που δεν υλοποιήθηκαν ποτέ).

Ο μάνατζερ του Καφέ, Δημήτρης Καρύδας (ο οποίος έχει και τα δικαιώματα των Αραμπατζή (στον τερματοφύλακα της ΑΕΚ οφείλονται πάνω από 300.000 ευρώ!) και Τσίτα) αναμένεται να μιλήσει τις επόμενες ημέρες επί της ουσίας με τη διοίκηση και ελπίζει να ακούσει ότι υπάρχουν εγγυήσεις για να υπάρξει αποπληρωμή του χρέους της ΑΕΚ προς τους παίκτες που εκπροσωπεί. Εφόσον δοθούν κάποιες εγγυήσεις, τότε πρόθεση είναι να υπάρξει κατανόηση και να επιτευχθεί κάποιος διακανονισμός.

Keywords
Τυχαία Θέματα