Κωνσταντόπουλος: «Ήταν πέρα από τις δυνάμεις μας η παραμονή της ΑΕΚ»

16:24 16/4/2014 - Πηγή: AEK365

Στην dailymail.co.uk, μίλησε ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην περσινή χρονιά που βίωσε στην ΑΕΚ με τον υποβιβασμό της.

«Τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα. Κάθε μέρα ήταν ένας αγώνας για την επιβίωση, αφού δεν υπήρχαν έμπειροι παίκτες και πολλοί εκ των ποδοσφαιριστών δεν είχαν χρήματα για την σωστή διατροφή τους. Όλοι ήθελαν να βοηθήσουν ,αλλά δεν ήταν στο χέρι μας. Επίσης η ατμόσφαιρα δεν ήταν άνετη.

Οι ποδοσφαιριστές δεν φέρουν καμία ευθύνη για όσα έγιναν. Έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό», λέει ο από το καλοκαίρι τερματοφύλακας της Μίντλεσμπρο και προσθέτει για το ματς με τον Πανθρακικό: «Ήταν απίστευτο αυτό που συνέβη με την είσοδο των οπαδών στο γήπεδο. Όλοι οι παίκτες ήταν ανήσυχοι για την ακεραιότητα τους».

Σχετικά με τον υποβιβασμό της ΑΕΚ υπογράμμισε: «Όλοι νιώσαμε φρικτά . Ήταν αναπόφευκτο και πέρα από τις δυνάμεις μας ».

Επιπλέον, ο Κωνσταντόπουλος αναφέρθηκε στην παρουσία του στην Αγγλία: «Είμαι αφοσιωμένος στην Μίντλεσμπρο και χαρούμενος που παίζω στο αγγλικό πρωτάθλημα. Φυσικά και θα ήθελα να αγωνιστώ στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Αλλά δεν θέλω να κάνω εικασίες. Το μόνο πράγμα που μπορώ να κάνω είναι να παίζω καλά με την ομάδα μου και αν θα κληθώ είναι θέμα του προπονητή της Εθνικής Ελλάδας».

Keywords
Τυχαία Θέματα