Κατσουράνης: Δεν γίνεται πρωτάθλημα χωρίς ΑΕΚ

07:58 17/7/2013 - Πηγή: AEK365

Για όλους και για όλα μίλησε ο Κώστας Κατσουράνης ο οποίος, αναφερόμενος στην ΑΕΚ, υπογράμμισε πως δεν γίνεται ελληνικό πρωτάθλημα χωρίς την Ένωση προσθέτοντας πως μόνο αν ό,τι γίνεται είναι για καλό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο διεθνής μέσος του ΠΑΟΚ στους δημοσιογράφους που καλύπτουν την προετοιμασία του ΠΑΟΚ

στο Λέομπεν

- Για το τι πρέπει να έχει κάνει ο Δικέφαλος στο τέλος της χρονιάς ώστε να θεωρείται επιτυχημένος: «Θέλω να είμαστε ανταγωνιστικοί. Αυτό σημαίνει να μη χάνουμε με τον τρόπο που χάσαμε στο Κύπελλο από τον Αστέρα. Πρέπει να παρουσιάζουμε μία ομάδα απόλυτα συγκεντρωμένη, η οποία πάντα θα παίζει για το εφτά. Φυσικά μπορεί να χάσεις. Ας χάσουμε όμως όπως με τα Γιάννινα στο 0-1. Γενικά δεν πρέπει να πουλάμε βαθμούς στα εύκολα ματς. Αυτά δίνουν το πρωτάθλημα που πρέπει να διεκδικήσουμε».
- Σχετικά με το πως θα διεκδικήσει ο ΠΑΟΚ τον τίτλο: «Πρώτα απ' όλα πρέπει να είμαστε δυνατοί στο μυαλό. Από εκεί και πέρα για το ρόστερ έχουμε κάνει καλές μεταγραφές, ο Λούκας δείχνει πολύ καλός παίκτης, έχουμε διεθνείς που ξέρουμε τι να περιμένουμε».
- Για το γεγονός ότι πήγαν πολλοί πρώην παίκτες του Παναθηναϊκού και την ελληνοποίηση του ρόστερ: «Ο Παναθηναϊκός δεν είναι πλέον αυτός που ήταν και ο ΠΑΟΚ είναι πιο δυνατός. Ήταν κάποτε Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, τώρα είναι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ. Η δεύτερη δύναμη στην Ελλάδα είναι ο ΠΑΟΚ κι αυτό είναι ξεκάθαρο».
- Αναφορικά με το αν ο ΠΑΟΚ θα είναι το φαβορί στην κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ: «Στην Ελλάδα λέγονται πολλά. Δεν θα είμαστε το φαβορί, επειδή μπήκαμε στους ισχυρούς. Με όποιον κι αν κληρωθούμε θα είναι 50-50. Δηλαδή τι κάνουν οι ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη και θεωρούνται φαβορί σε τέτοιες περιπτώσεις; Και πέρυσι τα ίδια έλεγαν με τον Παναθηναϊκό, ότι η Μάλαγα διαλύεται. Ας μην ονειρεύεται ο κόσμος, θα είναι 50-50».
- Για την έλλειψη τακτικής στις προπονήσεις: «Είναι λογικό ο προπονητής να θεωρεί πως ήδη ξέρουμε πράγματα. Και στην προπόνηση πάντως το πάσινγκ γκέιμ πουν κάνουμε μας φέρνει στις θέσεις μας και μας βοηθάει Από εκεί και πέρα υπάρχει μεγάλη ένταση. Προσπαθούμε να κλέψουμε τη μπάλα γρήγορα όταν τη χάσουμε. Δεν το κάναμε πέρυσι. Πρώτα γίνονται αυτά και μετά λογικά θα έρθουν οι συνδυασμοί».
- Σχετικά με το πρώτο του εξάμηνο στον ΠΑΟΚ: «Το κλίμα με βοήθησε να προσαρμοστώ γρήγορα. Είχα και έχω πολλούς φίλους στον ΠΑΟΚ. Και με τον πρόεδρο και με τον Ζαγοράκη και με τον Γεωργιάδη ήμασταν συμπαίκτες. Όλο το περιβάλλον είναι οικείο. Ήρθα κι έδωσα ό,τι περισσότερο, γιατί δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να πει ποτέ κανείς ότι ήρθα για να κάθομαι και να παίρνω τα λεφτά του Σαββίδη».
- Για τους νεαρούς παίκτες: «Για να είναι στον ΠΑΟΚ έχουν ταλέντο. Μακάρι εγώ να μπορούσα με ένα κατσαβίδι να τους βάλω στο μυαλό εμπειρίες και την ωριμότητα που πρέπει να αποκτήσουν γρήγορα. Κι εγώ στα 34 μου παιδί είμαι. Το θέμα είναι ότι μέσα στο γήπεδο πρέπει να παίρνεις πολλές σωστές αποφάσεις. Από τις δέκα, πρέπει οι εφτά να είναι σωστές. Από και πέρα θέλει θράσος και καρδιά».
- Όσο για το αν γίνεται ελληνικό πρωτάθλημα χωρίς ΑΕΚ: «Όχι. Αλλά μόνο αν ό,τι γίνεται είναι για καλό».

Keywords
Τυχαία Θέματα