Κόκε: Σπίτι μου η Ατλέτικο

17:12 30/5/2014 - Πηγή: AEK365

Η Μπαρτσελόνα φέρεται να έχει εκφράσει έντονο ενδιαφέρον για τον Κόκε σε σημείο μάλιστα που να είναι έτοιμη να σπάσει τη ρήτρα του. Ωστόσο από τη μεριά του ο ίδιος ο παίκτης δηλώνει πως θέλει να παραμείνει στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Μιλώντας για το ενδιαφέρον της Μπάρτσα ο Κόκε τόνισε: «Έχω συμβόλαιο για αρκετά χρόνια ακόμη με την Ατλέτικο. Είμαι χαρούμενος και περήφανος που μεγάλες ομάδες ενδιαφέρονται για μένα, αλλά είμαι χαρούμενος εδώ. Έχω μεγαλώσει εδώ, νιώθω σαν στο σπίτι μου και προς το παρών σκέφτομαι

μόνο το Παγκόσμιο Κύπελλο».

Στη συνέχεια αναφερόμενος στον Ντιέγκο Κόστα, προσέθεσε: «Μετά από τον τελικό και τον τραυματισμό που είχε, ήταν πραγματικά εξοργισμένος που θα χάσει τόσο σημαντικά ματς. Θέλει πολύ να παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο και πλέον είναι θέμα προπονητή», ενώ σχετικά με το ενδιαφέρον για άλλους παίκτες της Ατλέτικο, τόνισε: «Είχαμε μια τρομερή χρονιά και υπάρχουν σημαντικές ομάδες που ενδιαφέρονται για παίκτες της ομάδας. Ωστόσο δεν είναι απαραίτητο να φύγει κάποιος καθώς όλοι θέλουμε να μείνουμε και να μεγαλώσουμε κι άλλο τα σύλλογο».

Keywords
Τυχαία Θέματα