Μπήκαν όλα στον... αυτόματο για την Αγιά Σοφιά

17:05 30/5/2014 - Πηγή: AEK365

Ολκληρώθηκε πριν από λίγο η σύσκεψη της «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924» Α.Ε. στα γραφεία της Aegean. Στα γραφεία του ομίλου Μελισσανίδη συζητήθηκαν όλες οι τελευταίες εξελίξεις για το πρότζεκτ της Αγιά Σοφιάς σε ότι έχει να κάνει με την ψήφιση του νόμου και το σχέδιο. Η σύσκεψη έγινε υπό τον Δημήτρη Μελισσανίδη και το παρών έδωσαν και ο Δημήτρης Ανδριόπουλος με τον Αλέξη Αλεξίου. Ο Αλεξίου ως νέος πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ενημερώθηκε λεπτομερώς και εγγράφως για όλες τις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με την ψήφιση του νομοσχεδίου, που αφορά

άμεσα ττην Ερασιτεχνική ως ιδιοκτήτρια του οικοπέδου που θα κατασκευαστεί το γήπεδο, ενώ συζητήθηκαν και άλλα ζητήματα που έχουν να κάνουν με το όλο πλάνο ώστε να μην χαθεί ούτε δευτερόλεπτο από την στιγμή που θα ψηφιστεί το άρθρο 81.

Επίσης συζητήθηκαν οι λεπτομέρειες για τις οποίες οι τρεις άντρες θα ερωτηθούν στην ειδική επιτροπή της Βουλής όπου έχουν κληθεί για να ενημερώσουν για τις λεπτομέρειες του γηπέδου μαζί με την δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας κυρία Αποστολάκη. Το δεδομένο είναι πως όλα πλέον έχουν μπει στον... αυτόματο και το γήπεδο θα προχωρήσει αμέσως μετά την ψήφιση του νόμου με τους γρηγορότερους δυνατούς ρυθμούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα