«Κοιτάμε παίκτες της Μπαρτσελόνα»

11:09 17/7/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί διαβεβαίωσε για ακόμα μια φορά πως ο Τιάγκο Σίλβα θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στην Παρί Σεν Ζερμέν και αποκάλυψε μάλιστα πως η πρωταθλήτρια Γαλλίας κοιτάζει παίκτες της πρωταθλήτριας Ισπανίας.

Σε δηλώσεις του στο RMC, ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, τόνισε: "Ο Τιάγκο δεν θα φύγει για την Μπαρτσελόνα.

Έχει συμβόλαιο για τέσσερα χρόνια ακόμα. Θα μας οδηγήσει στο παιχνίδι με την Μπορντό στις 3 Αυγούστου, για το γαλλικό Σούπερ Καπ. Επομένως, σίγουρα θα είναι μαζί μας. Ωστόσο, εμείς από την άλλη παρακολουθούμε παίκτες της Μπαρτσελόνα".
Ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν μίλησε και για τις περιπτώσεις των Μαρκίνιος και Ντιν: "Οι μεταγραφές δεν έχουν τελειώσει για την Παρί. Θα πάμε και για άλλον παίκτη. Ο Μαρκίνιος και ο Ντιν είναι δυο νέοι παίκτες, βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις με τις ομάδες τους τώρα. Ακόμα δεν έχουμε συμφωνήσει".
Για το ενδεχόμενο αντικατάστασης του Λεονάρντο στην θέση του διευθυντή ποδοσφαίρου, ο Κελαϊφί δήλωσε: "Έχω μια πολύ καλή ομάδα με τους Ολιβιέρ Λετάνγκ και Ζαν Κλοντ Μπλαν ο οποίος είχε σημαντικό ρόλο στην άφιξη του Καβάνι. Είμαι περήφανος για την δουλειά που έχει κάνει".

Keywords
Τυχαία Θέματα