Κοινή ανακοίνωση Άρσεναλ- Τότεναμ

17:12 23/2/2012 - Πηγή: AEK365

Πέραν της ειδικής φύσης ενός ντέρμπι του βόρειου Λονδίνου και ειδικά με αντίπαλο την Τότεναμ, τους οπαδούς της οποίας πικάρουν με αντισημιτικά συνθήματα, είναι στη... μέση και ο Αντεμπαγιόρ. Ο φορ από το Τόγκο αποχώρησε από τους «Κανονιέρηδες» το 2009 για την Μάντσεστερ Σίτι και στο πρώτο του ματς απέναντι στην παλιά του ομάδα, σκόραρε και έτρεξε όλο το γήπεδο για να πανηγυρίσει μπροστά στους οπαδούς της!
Παράλληλα, είχε και μία αντιαθλητική ενέργεια προς τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι, με αποτέλεσμα οι οπαδοί της Άρσεναλ να τον μισήσουν.

Στο ματς των δύο ομάδων στον πρώτο γύρο, του φώναζαν ότι «έπρεπε εσύ να είχες σκοτωθεί στην Αγκόλα», αναφερόμενοι στην ενέδρα που είχε στηθεί στο πούλμαν της εθνικής του και υπήρχαν νεκροί. Φοβούμενοι λοιπόν ανάλογες συμπεριφορές, οι δύο ομάδες αποφάσισαν να εκδώσουν κοινή ανακοίνωση για να... κατευνάσουν τα πνεύματα! Κάτι ανάλογο είχε κάνει η Τσέλσι με την ΚΠΡ, λόγω του κακού κλίματος που είχε διαμορφωθεί ανάμεσα στον Τέρι και τον Άντον Φέρντιναντ.
«Ενόψει του παιχνιδιού της Κυριακής και οι δύο ομάδες ενεργά ενθαρρύνουν όλους τους οπαδούς να επικεντρωθούν στην στήριξη της ομάδας τους και να απολαύσουν ένα ματς που αναμένεται σπουδαίο. Ένα ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου είναι μία ξεχωριστή περίσταση και θα μείνει για την δράση του στον αγωνιστικό χώρο και παράλληλα από τη θετική στήριξη και στις δύο ομάδες. Όλοι οι οπαδοί πρέπει να γνωρίζουν ότι οι παραβιάσεις των κανονισμών, συμπεριλαμβανόμενης και της αντικοινωνικής συμπεριφοράς, δεν θα γίνουν ανεκτές», αναφέρει η ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα