Θέλει Euro ο Πιρς

17:12 23/2/2012 - Πηγή: AEK365

Ο προπονητής της U21 ομάδας της Αγγλίαςδήλωσε πως είναι έτοιμος ν' αναλάβει το «τιμόνι» των «λιονταριών» και μετά το καλοκαίρι, αν τελικά αποφασίσει η ομοσπονδία της Αγγλίας πως είναι αυτός ο κατάλληλος άνθρωπος για να οδηγήσει εθνικό συγκρότημα της χώρας στα γήπεδα τηςΠολωνίας κια της Ουκρανίας.
Εδώ και μέρες είναι εξάλλου γνωστό ότι η αγγλική ομοσπονδία βρίσκεται στην αναζήτηση του αντικαταστάτη του Φάμπιο Καπέλου, μετά την παραίτηση του Ιταλού,

λόγω της αφαίρεσης του περιβραχιονίου απ' τον Τζον Τέρι. Το πρώτο όνομα που βγήκε στο φως της δημοσιότητας ήταν αυτό του Χάρι Ρέντναπ, ο οποίος πάντως όπως δήλωσε προσφάτως, το μόνο που σκέφτεται αυτή τη στιγμή είναι η Τότεναμ και η πρόκληση του τίτλου τηςΠρέμιερ Λιγκ.
Ο Στιούαρτ Πιρς που θα βρίσκεται προσωρινά στον πάγκο της Εθνικής Αγγλίας , ερωτώμενος για το συγκεκριμένο θέμα, απάντησε πως: «Αν μου ζητηθεί ν' αναλάβω (μόνιμα) προπονητής της ομάδας θα το κάνω με ευχαρίστηση. Είμαι διαθέσιμος κι έχω την εμπειρία μεγάλων διοργανώσεων που χρειάζεται».

Keywords
Τυχαία Θέματα