Αντσελότι: Ο Ρονάλντο δεν έχει κάτι σοβαρό

08:03 3/4/2014 - Πηγή: AEK365

Η χαρά του 3-0 επί της Μπορούσια Ντόρτμουντ, που δίνει σαφές προβάδισμα για πρόκριση στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, μετριάστηκε από τον τραυματισμό του Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος αποχώρησε στο 80' σκορπώντας ανησυχία στους φίλους της ομάδας με τον Κάρλο Αντσελότι να διαβεβαιώνει πως δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό.
Σε δηλώσεις του μετά τον πρώτο προημιτελικό, ο Ιταλός προπονητής τόνισε: "Ο Ρονάλντο δεν έχει κάτι σοβαρό. Απλά μια μικρή ενόχληση στο γόνατο έχει και τον έβγαλα γιατί δεν υπήρχε λόγος να ρισκάρουμε".
Για το 3-0 επί της

Μπορούσια Ντόρτμουντ, ο Αντσελότι δήλωσε: "Είμαι ικανοποιημένος με το σκορ και την αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας μου. Παίξαμε πολύ καλά, ειδικά στο πρώτο μέρος, καθώς είχαμε πάθος, πιέζαμε σωστά, ήμασταν αποτελεσματικοί μπροστά και ασφαλείς πίσω. Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι, αλλά αρχίσαμε καλά. Στην συνέχεια ρίξαμε τον ρυθμό και η Ντόρτμουντ, που είναι επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις, μας απείλησε. Πάντως, η άμυνα μας ήταν καλή και αντιμετωπίσαμε τις βαθιές μπαλιές τους".
Ο Αντσελότι ρωτήθηκε επίσης αν η απαγόρευση μεταγραφών που επιβλήθηκε στην Μπαρτσελόνα, είναι λόγος για να πανηγυρίζει η Ρεάλ Μαδρίτης με τον Ιταλό να απαντά λέγοντας πως "εμείς δεν πανηγυρίζουμε για τέτοια πράγματα. Πανηγυρίζουμε μόνο τις νίκες μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα