Κλείνουν τα σύνορα για την τιμή του πετρελαίου!

22:12 11/10/2012 - Πηγή: AEK365

Την Δευτέρα 15 Οκτωβρίου, την ημέρα που ξεκινά η διανομή του πετρελαίου θέρμανσης, οι βενζινοπώλες της Φλώρινας ανακοινώνουν ότι δεν πρόκειται να προμηθευτούν ούτε να διανείμουν διαμαρτυρόμενοι για την υψηλή τιμή του. Μάλιστα προτίθενται να προχωρήσουν σε επόμενη φάση στο κλείσιμο των συνόρων, των δρόμων, της αγοράς και των υπηρεσιών της περιοχής.

«Η τιμή του πετρελαίου

κίνησης και θέρμανσης βρίσκεται πλέον σε υψηλότατα επίπεδα, γεγονός που πλήττει την οικονομία των νοικοκυριών και την ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων. Ήδη μόνο τον Αύγουστο πέρασαν τα σύνορα προς την ΠΓΔΜ 32.000 αυτοκίνητα για να προμηθευτούν βενζίνη. Δεν αποκλείεται σε λίγο να έρχονται στην περιοχή και βαρέλια με πετρέλαιο» δηλώνει ο Σάββας Σαπαλίδης, πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φλώρινας και της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων του νομού.

Όπως είπε το θέμα τέθηκε και σε συνάντηση που είχε πρόσφατα στην Αθήνα με τον υφυπουργό Οικονομικών Γιώργο Μαυραγάνη. Η επόμενη φάση κινητοποιήσεων θα αποφασιστεί την Τετάρτη σε σύσκεψη που προγραμματίζουν οι οι φορείς της περιοχές, επιμελητήρια, επαγγελματίες, εκπαιδευτικοί, συνταξιούχοι, εργαζόμενοι και τοπικοί σύλλογοι.

Keywords
Τυχαία Θέματα