Ζητάνε και τα ρέστα!

Η «ερυθρόλευκη» ΕΠΟ με το «αμαρτωλό παρελθόν» δυσφορεί για τη στάση του Παναθηναϊκού για τους τραυματίες της Εθνικής και οι άνθρωποι της ΠΑΕ απαντούν στο ύφος που αρμόζει στην περίσταση...
Ένθερμος υποστηρικτής του Ολυμπιακού ο Γιώργος Σαρρής, όπως αναφέρει αθλητική εφημερίδα της ΘεσσαλονίκηςΗ «ερυθρόλευκη» ΕΠΟ
του Γιώργου Σαρρή (πρώην οργανωμένου οπαδού του Ολυμπιακού σύμφωνα με τον Βασίλη Χατζηαποσόλου) εξέφρασε τη δυσφορία της για την αντίδραση του Παναθηναϊκού, έπειτα από τους συνεχόμενους τραυματισμούς ποδοσφαιριστών του σε προπονήσεις της εθνικής Ελλάδος (Λουκάς Βύντρα και Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος τα τελευταία κρούσματα).

Θυμίζουμε πως όταν το καλοκαίρι, ο αμυντικός του Ολυμπιακού Αβραάμ Παπαδόπουλος τραυματίστηκε και ξεσηκώθηκε κυριολεκτικά στο πόδι η μισή Ελλάδα, με τα media να ρίχνουν τις ευθύνες ευθέως στην Ομοσπονδία και στο ιατρικό τιμ, μόνο που δεν ζήτησαν συγνώμη!

Ένθερμος υποστηρικτής του Ολυμπιακού και ιδρυτής τοπικού συνδέσμου της ομάδας του Πειραιά ο Γιώργος Σαρρής, όπως αναφέρει αθλητική εφημερίδα της ΘεσσαλονίκηςΦυσικά τα κάνουν όπου τους παίρνει. Πόσο μάλλον τώρα που μιλάμε για την ΕΠΟ του Γιώργου Σαρρή, ο οποίος όπως έχει επισημάνει ο Γιάννης Αλαφούζος είναι «εντολοδόχος του Βαγγέλη Μαρινάκη»

Κύκλοι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενοχλήθηκαν ιδιαίτερα από τη δυσφορία που εξέφρασαν άνθρωποι της ΕΠΟ και σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, έλεγαν:

«Στην «αμαρτωλή» ΕΠΟ αντί να βγάζουν δυσφορία για τον Παναθηναϊκό καλό θα είναι να λογικευτούν και να αναζητήσουν τη λύση των προβλημάτων που χρόνια τώρα έχουν δημιουργήσει και δυσφημούν διαρκώς το ελληνικό ποδόσφαιρο».
Keywords
Τυχαία Θέματα